Loop Hero – Geanimeerde trailer, pre-order fysieke edities

Loop Hero – Geanimeerde trailer, pre-order fysieke edities

Devolver Digital heeft een nieuwe trailer geüpload voor Loop Hero op Nintendo Switch. De trailer is bedoeld om de lancering van de game te vieren en biedt een meer filmische kijk op de plot van de game. Daarnaast zijn pre-orders voor fysieke versies van de game nu live op Special Reserve Games, inclusief een standaardversie met alleen de game, evenals een collector’s edition met een instructieboekje, speciale kunstkaart , speciale verpakking en artwork op de jas.

video

Over Loop Hero

De Lich heeft de wereld in een tijdloze lus gegooid en haar inwoners in een nooit eindigende chaos gestort.

Gebruik een groeiend pak mystieke kaarten om vijanden, gebouwen en terrein langs elke unieke expeditielus voor de dappere held te plaatsen. Herstel en rust krachtige buit uit voor elke klasse van helden voor hun gevechten en breid het overlevingskamp uit om elk avontuur door de lus te versterken. Ontgrendel nieuwe klassen, nieuwe kaarten, voordelen en sluwe bewakers tijdens je zoektocht om de eindeloze cyclus van wanhoop te doorbreken.

Oneindig avontuur: kies uit ontgrendelbare personageklassen en kaartkaarten voordat je op expeditie gaat langs een willekeurig gegenereerd looppad. Geen enkele expeditie is ooit hetzelfde als de vorige.

Plan je strijd: plaats strategisch gebouwen-, terrein- en vijandkaarten langs elke lus om je eigen gevaarlijke pad te creëren. Vind balans tussen de kaarten om je overlevingskansen te vergroten terwijl je waardevolle buit en middelen voor je kamp terugkrijgt.

Buiten en upgraden: versla dreigende wezens, herstel sterkere buit om on-the-fly uit te rusten en ontgrendel onderweg nieuwe voordelen.

Breid je kamp uit: zet zuurverdiende middelen om in kampeerupgrades en krijg waardevolle versterkingen met elke voltooide lus langs het expeditiepad.

Red de verloren wereld: overwin een reeks onheilige voogden in een grootse saga om de wereld te redden en de tijdlus van de Lich te doorbreken!

Ad