Loop Hero komt deze feestdagen

Loop Hero komt deze feestdagen

Maak je klaar om je held later dit jaar naar de overwinning te leiden met Loop Hero op de Nintendo Switch, want tijdens Indie World werd aangekondigd dat Loop Hero deze feestdagen komt.

Met deze game kun je personages navigeren door kaarten in een lus met kaarten terwijl je items verzamelt om te overleven.

video
play-rounded-fill

Over Loop Hero

Plaats strategisch bouw-, terrein- en vijandkaarten langs elke lus om je eigen gevaarlijke pad te creëren. Vind balans tussen de kaarten om je overlevingskansen te vergroten terwijl je waardevolle buit en middelen voor je kamp terugkrijgt.

Gebruik een groeiend kaartspel met mystieke kaarten om vijanden, gebouwen en terrein langs elke unieke expeditielus voor de dappere held te plaatsen. Herstel en rust krachtige buit uit voor elke klasse van helden voor hun gevechten en breid het overlevingskamp uit om elk avontuur door de lus te versterken. Ontgrendel nieuwe klassen, nieuwe kaarten, voordelen en sluwe bewakers tijdens je zoektocht om de eindeloze cyclus van wanhoop te doorbreken.

Oneindig avontuur: kies uit ontgrendelbare personageklassen en kaartkaarten voordat je op expeditie gaat langs een willekeurig gegenereerd looppad. Geen enkele expeditie is hetzelfde als de vorige.

Plan je strijd: plaats strategisch gebouwen-, terrein- en vijandkaarten langs elke lus om je eigen gevaarlijke pad te creëren. Vind balans tussen de kaarten om je overlevingskansen te vergroten terwijl je waardevolle buit en middelen voor je kamp terugkrijgt.

Buiten en upgraden: versla dreigende wezens, herstel sterkere buit om on-the-fly uit te rusten en ontgrendel onderweg nieuwe voordelen.

Breid je kamp uit: zet zuurverdiende middelen om in kampeerupgrades en krijg waardevolle versterkingen met elke voltooide lus langs het expeditiepad.

Red de verloren wereld: overwin een reeks onheilige voogden in een grootse saga om de wereld te redden en de tijdlus van de Lich te doorbreken!