Loop Hero lanceert 9 december

Loop Hero lanceert 9 december

Uitgever Devolver Digital en ontwikkelaar Four Quarters hebben de releasedatum aangekondigd voor Loop Hero voor Nintendo Switch. Deze unieke looping roguelike staat gepland voor lancering op 9 december voor Switch. De game is ook te pre-orderen in de Nintendo Switch eShop met 10% korting.

video

Over Loop Hero

De Lich heeft de wereld in een tijdloze lus gegooid en haar inwoners in een nooit eindigende chaos gestort. Gebruik een groeiend kaartspel met mystieke kaarten om vijanden, gebouwen en terrein langs elke unieke expeditielus voor de dappere held te plaatsen. Herstel en rust krachtige buit uit voor elke klasse van helden voor hun gevechten en breid het overlevingskamp uit om elk avontuur door de lus te versterken. Ontgrendel nieuwe klassen, nieuwe kaarten en sluwe bewakers tijdens je zoektocht om de eindeloze cyclus van wanhoop te doorbreken.

Belangrijkste kenmerken

  • Oneindig avontuur – Kies uit ontgrendelbare personageklassen en kaartkaarten voordat je op expeditie gaat langs een willekeurig gegenereerd looppad. Geen enkele expeditie is ooit hetzelfde als de vorige.
  • Plan je strijd – Plaats strategisch gebouwen, terreinen en vijandelijke kaarten langs elke lus om je eigen gevaarlijke pad te creëren. Vind balans tussen de kaarten om je overlevingskansen te vergroten terwijl je waardevolle buit en middelen voor je kamp terugkrijgt.
  • Buiten en upgraden: versla dreigende wezens, herstel sterkere buit om on-the-fly uit te rusten en ontgrendel onderweg nieuwe voordelen.
  • Breid je kamp uit – Verander zuurverdiende middelen in kampeerupgrades en krijg waardevolle versterkingen met elke voltooide lus langs het expeditiepad.
  • Red de verloren wereld – Overwin een reeks onheilige voogden in een grootse saga om de wereld te redden en de tijdlus van de Lich te doorbreken!