Lootbox Lyfe+ komt spoedig

Lootbox Lyfe+ komt spoedig

Lootbox Lyfe+ komt beschikbaar op de Nintendo Switch, zo hebben de uitgever Ratalaika Games en de ontwikkelaar Conradical Games aangekondigd.

24 februari in 2023 is de releasedatum.

video
play-rounded-fill

Over Lootbox Lyfe+

Samen met zijn toenemende mobiliteitsopties is Lootbox Lyfe+ een ervaring die aspecten van de Metroidvania-gameplaystijl combineert met de hardcore platformgameplay-gameplaystijl. Scroll naar beneden voor een flinke hoeveelheid extra informatie.

Shadowleaf Irvine, een kwaadaardige figuur, oefent dictatoriale controle uit over Lootbox Lyfe. Ze zijn een eigenaardige entiteit die wordt gecrediteerd voor het introduceren van Lootboxes bij een soort bolvormige dieren genaamd Xoobotls, die kan worden ontdekt in het rijk van Lootbox Lyfe. Op een gegeven moment stopte Xoobotls met het uitgeven van geld voor dingen die essentieel waren voor hun overleving, zoals voedsel en water. De ontdekking van dode lijken kwam pas niet lang daarna. Is er een kans dat de soort wordt hersteld in de pracht die het ooit had? Of zal het hegemoniale streven van Shadowleaf deze planeet op de knieën krijgen en daar voor altijd achterlaten?

De speler kruipt in de huid van Liam Cappello, de allerlaatste Xoobotl die ooit heeft geleefd. Xoobotls zijn een soort bolvormige dieren die het universum van Lootbox Lyfe bewonen. Na een lange slaap open je eindelijk je ogen, maar ontdek je dat de wereld die je eerder bewoonde volledig is vernietigd. Lootboxes zijn verantwoordelijk voor deze catastrofe die heeft plaatsgevonden.

Je begint het spel zonder vaardigheden, maar door schatkisten te openen, zul je in de loop van de tijd geleidelijk meer verwerven. Omdat Liam het spel niet begint met de mogelijkheid om te bewegen, moet je een loot box kopen om hem deze vaardigheid te geven.

Het overkoepelende doel van het spel is om je soort te redden door puzzels op te lossen uit verschillende werelden die aan elkaar gerelateerd zijn, terwijl je tegelijkertijd platformuitdagingen overwint en nieuwe plaatsen opent terwijl je nieuwe manieren ontdekt om je te verplaatsen.

Het universum van Lootbox Lyfe+ is enorm, net als de werelden van andere Metroidvania-spellen; toch is een van de meest opvallende aspecten die het onderscheidt, de afwezigheid van specifieke vijanden. Om verder te komen in het spel en je vijand, de planeet zelf, te verslaan, moet je spikes omzeilen, rivieren over platforms oversteken en uit vallen blijven. In de loop van het spel doe je verschillende vaardigheden op, zoals sprinten, slaan, een lootbox worden en nog veel meer; u zult constant gebruik moeten maken van deze verschillende tools.

De moeilijkheidsgraad van platformactie zal natuurlijk toenemen naarmate het spel vordert. Als je daarentegen lootboxes vindt, krijg je toegang tot extra krachten, waarmee je op verschillende manieren obstakels kunt overwinnen. Als je jezelf in een situatie bevindt waarin je niet verder kunt komen, heb je de mogelijkheid om het geld dat je via verkenning hebt verzameld te gebruiken om tips te kopen die je naar de volgende lootbox leiden die een mobiliteitsmogelijkheid heeft. Je kunt ook overal ter wereld lootboxes vinden met de snelle reisfunctie, waardoor je veel gemakkelijker terug kunt gaan.

Omdat er geen tegenstanders zijn in Lootbox Lyfe+, ben je vrij om de platformuitdagingen op een methodische manier aan te pakken. Bovendien moedigt de game je aan om te experimenteren met een breed scala aan verschillende combinaties van je bewegingsvaardigheden. Onder deze bewegingsvaardigheden zijn de volgende: Je zult in staat zijn om vloeiender over de wereld te bewegen naarmate je nieuwe bewegingsvaardigheden opdoet, waardoor je verder kunt komen in het spel. Dit maakt teruggaan in een handomdraai en als je het geleerde toepast op de ingebouwde speedrunning-modus van de game, krijg je de kans om te ervaren hoe het is om een ​​echte snelheidsduivel te zijn. Open verkenning: wanneer je het startgebied verlaat, is er geen vooraf bepaalde route die je moet volgen in Lootbox Lyfe; u kunt de andere secties verkennen in elke gewenste volgorde. Hierdoor raak je nooit verdwaald in het spel, aangezien zelfs een zijweg je naar een ander essentieel onderdeel brengt!

Hierna volgen belangrijke kwesties die meer onderzoek behoeven:

  • Een schaduwrijke grot die dienst doet als locatie voor de lootbox-verslavingsonderzoeksfaciliteit.
  • Een woestenij gekenmerkt door roze schimmels.
  • Structuren uit andere dimensies die zeer krachtige lootboxes bevatten
  • Een ijzige mijnbouwpost met als hoofddoel het winnen van grondstoffen voor het maken van lootboxes.

In de Nintendo Switch eShop is de prijs van Lootbox Lyfe+ respectievelijk $ 9,99 / € 9,99.