Lords of Ravage aangekondigd

Lords of Ravage aangekondigd

Lords of Ravage, de nieuwste game van Synthetic Domain, wordt in 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch. De game is een RPG met Dark Lord-thema waarin je de handlangers van je kerker opdracht geeft om elke dappere te verslaan helden die je proberen te overwinnen.

video
play-rounded-fill

Over Lords of Ravage

Echte helden worden verondersteld alleen in de donkerste tijden te worden gevormd. Anderen daarentegen kunnen door de duisternis op een veel eenvoudigere weg worden getrokken. Sommigen kiezen deze route uit pure hebzucht en een verlangen naar macht, terwijl anderen dit doen uit een verwrongen gevoel van verplichting, bereid tot het uiterste te gaan om hun grotere idealen te bereiken. De twijfelachtige onderscheiding om Lords of Ravage te worden genoemd, is verleend aan enkele van de machtigste.

Je neemt het karakter aan van een van deze Lords die op het punt staat te worden verslagen. Zoek naar een prachtig relikwie dat de kracht heeft om het lot van de wereld te beïnvloeden. Ga om met moedige of domme helden die proberen je bedoelingen te saboteren. Ga op zoek naar verloren relikwieën, vorm sinistere allianties en voer gewaagde aanvallen uit om te grijpen wat je hart maar wilt.

Kenmerken

Je hebt het toppunt van je macht bereikt: ga om met gevaarlijke helden en versla ze geleidelijk totdat de kerkerbaas – jij – verschijnt. Je kunt ook het heft in eigen handen nemen en op het slagveld verschijnen om je minder capabele bondgenoten te helpen.

Drie Lords met verschillende speelstijlen: elke Lord heeft een unieke set mechanica die bij hun thema past. Als leider van hun factie hebben ze toegang tot specifieke verbeteringen waarmee ze het potentieel van hun troepen kunnen maximaliseren.

Veel vijanden: vecht tegen een traditioneel heldenfeest, een eenzame summoner, tweelingbarbaren of een complete militaire expeditie – elk met hun unieke reeks sterke punten en beperkingen, allemaal bepaald door gevechtsregels en slagveldomstandigheden.

Ontwikkel een schaduwrijk door steden te overvallen, duistere allianties te smeden, vervloekte relikwieën te verwerven en verborgen kennis te zoeken. Elk deel van je rijk is van vitaal belang en moet zorgvuldig worden afgewogen; geen enkel onderdeel is onbeduidend.

Gameplay die zowel doordacht als verslavend is: combineer troepen van verschillende facties om dodelijke combo’s te maken. Maak een formidabele kampioen die de strijd in zijn eentje kan dragen, of stuur een zwerm ondode volgelingen om je vijanden te verslaan met statuseffecten.

Herspeelbaarheid: naarmate je verder komt, kun je aanvullende mogelijke verbeteringen en troepen ontgrendelen. Leer meer sterke en fantasierijke combinaties om uit te proberen. Maak uw eenheden flexibeler.

De stijl combineert oude pixelart-methoden met nieuwe technologie om verbluffende beelden te creëren. Een lust voor het oog is hoogwaardige kunst, belichting en effecten.

Lords of Ravage wordt later in 2022 uitgebracht, zoals eerder vermeld.