Lost Ember – Eerste 24 minuten

Lost Ember – Eerste 24 minuten

Is de vervallen wereld van Lost Ember op Nintendo Switch iets voor jou? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 24 minuten bekijken.

Lost Ember ziet spelers rondrennen in een prachtige, weelderige dystopie als een eenzame wolf met transformerende krachten!

video
play-rounded-fill

Over Lost Ember

Een adembenemend mooie wereld bevat de geheimen van zijn verleden die jij en je metgezel kunnen ontdekken tijdens deze reis van 5 uur.

Ervaar de contrasterende verhalen van de val van de mensheid en het weelderige leven in een door de natuur teruggewonnen wereld met een wolf als je hoofdpersoon en een vastberaden metgezel aan je zijde.

Verken het land, de zee en de lucht terwijl je elk wezen bezit dat je tegenkomt om het leven vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Vlieg door gigantische canyonvalleien als een papegaai! Tuimel door het gras als een wombat! Zwem als een vis door glinsterende meren! Je reis brengt je van dichtbeboste oerwouden, naar weelderige regenwoudtoppen, naar kale woestijnvlaktes en archaïsche tempels.

Uiteindelijk zul je een verhaal ontdekken over loyaliteit, wanhoop en verraad, terwijl echo’s van de verloren Yanrana-cultuur tot leven komen in een weelderige wildernis zonder mensen.

Lost Ember is nu beschikbaar in de Switch eShop voor $ 29,99.