Lost Ember – Officiële lancering – 24 september 2020

Lost Ember – Officiële lancering – 24 september 2020

Lost Ember komt binnenkort in handen van Nintendo-fans! Mooneye Studios heeft bevestigd dat de milieu-avonturenspel Lost Ember op 24 september 2020 op de Nintendo Switch komt.

Lost Ember ziet spelers de wereld verkennen als een eenzame wolf met transformerende krachten, terwijl ze door verwoeste beschavingen rennen.

video
play-rounded-fill

Over Lost Ember

Verken de overblijfselen van een gevallen wereld vanuit fascinerende perspectieven! Kruip in de rol van verschillende dieren om het lot van een oude wereld te ontdekken.

Een adembenemend mooie wereld bevat de geheimen van zijn verleden die jij en je metgezel kunnen ontdekken tijdens deze reis van 5 uur.

Ervaar de contrasterende verhalen van de val van de mensheid en het weelderige leven in een door de natuur teruggewonnen wereld met een wolf als je hoofdpersoon en een vastberaden metgezel aan je zijde.

Verken het land, de zee en de lucht terwijl je elk wezen bezit dat je tegenkomt om het leven vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Vlieg door gigantische canyonvalleien als een papegaai! Tuimel door het gras als een wombat! Zwem als een vis door glinsterende meren! Je reis voert je van dichtbeboste oerwouden, naar weelderige regenwoudtoppen, naar kale woestijnvlaktes en archaïsche tempels.

Uiteindelijk zul je een verhaal ontdekken van loyaliteit, wanhoop en verraad, terwijl de echo’s van de verloren Yanrana-cultuur tot leven komen in een weelderige wildernis zonder mensen.