Lost in Play – Launch trailer

Lost in Play – Launch trailer

Lost in Play is net uit op Switch en Happy Juice Games heeft er een nieuwe launch-trailer voor gemaakt. Fans kunnen de point-and-click-avonturengame opnieuw bekijken.

Ga samen met een broer en zus op een gelukkig avontuur terwijl ze hun dromen verkennen en vriendschap sluiten met magische wezens. Om terug naar huis te gaan, moeten Toto en Gal samenwerken om puzzels op te lossen en uit hun hoofd te komen. Dit grappige puzzel-avonturenspel geeft je het gevoel dat je in een tekenfilm zit!

video
play-rounded-fill

Over Lost in Play

Lost in Play is een reis door de fantasie van een kind, met puzzels en personages die met zorg zijn gemaakt. Speel als een broer en zus die op avontuur gaan om weer thuis te komen. De broers en zussen verkennen het betoverde bos van een gehoornd beest, beginnen een opstand in een koboldendorp en helpen een groep kikkers om een ​​zwaard uit een steen te halen.

PUZZELS & MYSTERIE

Lost in Play speelt zich af in een vreemde, droomachtige wereld vol mysteries, unieke puzzels en minigames. Je kunt een spelletje krabben spelen met een piratenzeemeeuw, magische thee schenken aan een koninklijke pad en onderdelen verzamelen om een ​​vliegmachine te bouwen. Doe mee aan dit moderne point-and-click-spel dat je nieuwsgierigheid zal bevredigen en je nieuwsgierig maakt naar wat er daarna gebeurt.

Verbeelde dingen worden werkelijkheid

Van wat een normale ochtend thuis lijkt tot een normale middag in het park, je zult al snel merken dat je op een gekke zoektocht gaat waarbij je een koboldenkasteel binnensluipt, oude ruïnes verkent en bovenop een gigantische ooievaar vliegt . Het boek Lost in Play is een nostalgische achtbaan.

EEN INTERACTIEVE CARTOON

Lost in Play is een verhaal voor iedereen. Het is met de hand gemaakt en ziet eruit als geanimeerde shows uit je kindertijd. Dit verhaal is goed voor het hele gezin, of je je nu goed wilt voelen of gewoon plezier wilt hebben.

Lost in Play kan worden gekocht als eShop-download voor Nintendo Switch.