Lost In Random launch trailer

Lost In Random launch trailer

EA en Zoink hebben Lost In Random uitgebracht, een actie-avonturenspel dat nu beschikbaar is op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X en Series S.

Om dit te vieren hebben EA en Zoink besloten om een ​​gloednieuwe launch-trailer voor de game uit te brengen. De trailer is slechts 30 seconden lang, maar het geeft mensen wel een algemeen idee van waar de game over gaat en hoe de gameplay eruit ziet.

video

Over Lost In Random

Speel de kansen in Lost in Random, een op gotisch sprookje geïnspireerd actie-avontuur waarin het lot van elke burger wordt bepaald door de worp van een dobbelsteen.

Het koninkrijk van Random wordt geregeerd door een slechte koningin en is verdeeld in zes schimmige rijken waar het leven wordt gedicteerd door een vervloekte zwarte dobbelsteen. In dit verhaal, van de bekroonde Zweedse gamestudio Zoink en geschreven door de met Eisner Award bekroonde Adventure Time en Marvel Comics The Unbeatable Squirrel Girl-auteur Ryan North, sluit je je aan bij Even, een berooid meisje dat op haar geluk zit, in een duistere zoektocht om haar geliefde zus te redden.

Met haar metgezel Dicey, een kleine en vreemde levende dobbelsteen, moet Even leren de chaos van Random te omarmen en een eeuwenoud verhaal met een moderne boodschap aan het licht te brengen.

Loop door de mysterieuze geplaveide straten van Random, ontmoet de onvoorspelbare bewoners en ga op moedige zoektochten. Neem deel aan angstaanjagende gevechten met een unieke mix van tactische gevechten, kaarten verzamelen en explosieve dobbelstenen. Het is tijd om je aan te passen of om te komen, terwijl je vecht in gigantische bordspelarena’s die veranderen met elke dobbelsteenworp! Leer hoe je de kansen in jouw voordeel kunt kantelen en duik in een duister wonderland waar alleen de dapperen overleven.

Speel de kansen. Win het spel.