Lost Ruins bevestigd voor Q4 2021

Lost Ruins bevestigd voor Q4 2021

Altari Games heeft een Kickstarter gelanceerd om Lost Ruins te ontwikkelen – een nieuw 2D survival-actiespel gericht op grote platforms zoals Nintendo Switch.

Dangen Entertainment heeft nu aangekondigd dat het de publicatietaken voor de titel zal afhandelen na een geweldige crowdfunding-campagne, met een Nintendo Switch-release voor het vierde kwartaal van 2021.

video
play-rounded-fill

Over Lost Ruins

Lost Ruins ziet spelers in de schoenen van een jong schoolmeisje dat verdwaald raakt in een vreemd rijk, zonder andere keus dan bizarre monsters te bestrijden met verschillende wapens, gereedschappen en magie!

Een jong meisje wordt wakker in een slecht verlichte kerker zonder haar herinneringen. Omringd door vreselijke, bloeddorstige monsters, wordt ze gered door een mysterieuze goochelaar, Beatrice. Met de hulp van Beatrice gaat het meisje op een gevaarlijke reis om antwoorden te vinden en de geheimen van de Lost Ruins te ontrafelen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ga de strijd aan – Gevechten in Lost Ruins zijn in realtime en kunnen zowel snel als methodisch zijn. Schiet vijanden van dichtbij weg, verbrand ze tot een krokant met magie, of vuur een boog van een afstand af en kaat zelfs hun projectielen terug naar hen. Spelers moeten zichzelf bewapenen met een verscheidenheid aan zwaarden, bijlen en ander middeleeuws wapentuig, en monsters in stukken hakken.
  • Meester-spreuken – Voor degenen met een affiniteit met magie, stelt Lost Ruins spelers in staat om een ​​breed scala aan spreuken uit te spreken door middel van toverstokken, tonics en scrolls. Elektriseer monsters in water, bevries bazen of genees jezelf als je in gevaar bent. Spelers kunnen slots toewijzen en kiezen wat het beste werkt voor hun speelstijl en aanpak.
  • Kies je uitrusting – De wereld van Lost Ruins is gevaarlijk en tot de tanden bewapend zijn met geweldige wapens is soms niet genoeg. Accessoires zijn unieke apparaten met allerlei effecten: het ene accessoire kan je beschermen tegen vuur, terwijl het andere je kan genezen als je in het water bent. Het vinden van de juiste combinatie van accessoires voor de juiste ontmoeting creëert strategische opties voor het avontuur.
  • Maak gebruik van de omgeving – Terwijl spelers de diepten van de kerkers van Lost Ruin verkennen, zullen ze ontdekken dat alles om hen heen de dood kan veroorzaken – of ze kunnen de omgeving ook in hun voordeel gebruiken. Elementen in de wereld reageren met andere elementen. Brandbare vloeistoffen worden in brand gestoken wanneer ze in contact komen met verlichte lantaarns. IJsmagie zal waterlichamen bevriezen, waardoor ze gevaarlijk koud worden. Hoe meer spelers de omgeving begrijpen en hoe ze deze in hun voordeel kunnen gebruiken, hoe gevaarlijker ze zullen worden.
Ad