Lovekami -Divinity Stage- Eerste Uur

Lovekami -Divinity Stage- Eerste Uur

Heb je gehoord van Lovekami -Divinity Stage- tarieven voor Nintendo Switch? Zo niet, dan kun je dankzij Nintendo Hall nu het eerste uur van de visuele roman bekijken.

Lovekami -Divinity Stage- ziet spelers godinnen tegen het lijf lopen in een wereld waar ze op aarde zijn neergedaald om popidolen te worden!

video
play-rounded-fill

Over Lovekami -Divinity Stage-

Van de makers van If My Heart Had Wings, komt MoeNovels opwindende nieuwe originele titel, LoveKami, die debuteert op Steam in het Engels en een leuk en energiek verhaal brengt vol magie, liefde en muziek!

Sluit je aan bij L ☆ SEVEN terwijl ze ernaar streven de beste goddelijke idolen in de levendige wereld van Akihabara te zijn!

In een tijd waarin dromen waren vergeten en het geloof verloren ging, toen mensen alleen geloofden wat ze met hun eigen ogen konden zien, verschenen er op een dag visioenen van godinnen …

Al snel komt aan het licht dat de Japanse zonnegod Amaterasu de godinnen over de mensenwereld wilde leren. Dit alles leidt tot de implementatie van de Divine Education Act.

Nu is er een jaar verstreken en hebben talloze godinnen en mensen de kans gehad om over elkaar te leren, elkaar te leren kennen en tot wederzijds begrip te komen.

In Akihabara, het hart van de goddelijke afgodencultuur en de thuisbasis van verschillende subculturen, domineren zeven geluksgodinnen als de afgodengroep L ☆ SEVEN.

Audities voor godinnen van de volgende generatie!

Goddelijke afgoden, spreid je vleugels en vlieg!

Er wordt een glamoureuze wedstrijd gehouden, die alles bevat waar de dromen van een godin van gemaakt zijn!

Lach, groei en huil zelfs samen met godinnen die uit de lucht zijn neergedaald en ernaar streven idolen van het hoogste niveau te worden.

Tekens

Shuri Kisshouten

De jongere zus van Bishamonten, die lid is van de top idoolgroep die bestaat uit de zeven geluksgodinnen, L ☆ SEVEN.

Shuri heeft altijd opgekeken tegen haar oudere zus, die op straat optrad met als doel ook een idool te worden.

Bruisend en hoewel ze schijnbaar vol zelfvertrouwen lijkt, zijn er momenten waarop ze zichzelf uiteindelijk vergelijkt met haar meer succesvolle zus en zichzelf niet genoeg krediet geeft. Ze is nuchter en meestal hardwerkend, maar kan snel haar interesse in dingen verliezen en is niet bang om het te laten zien.

Kisshouten staat voor welvaart en geluk, samen met geluk, schoonheid en rijkdom. Ze wordt aanbeden in de hoop respect te krijgen en soms in de hoop op overvloedige oogsten.

Kagura Amauzu

Ame no Uzume is een godheid die oorspronkelijk in de Shinto-mythologie voorkomt. Ze verschijnt in enkele van de oudste legendes, zoals het verhaal van de ontbrekende zonnegod, toen Amaterasu Omikami zich verstopte in Amano-Iwato. Ze zou de oudste performancekunstenaar van Japan zijn.

Ze werkt parttime in een café met een Goddelijk Idool-thema terwijl ze haar carrière opbouwt vanaf het basisniveau.

Kagura houdt van plezier hebben, maar dat betekent niet dat ze een slapper is. Haar unieke gevoel voor ritme en expressionisme als ze danst zijn allebei alleen van haar; niemand anders kan ze dupliceren.

In de ware ‘Ame no Uzume’ -geest geeft ze het publiek meestal een iets meer gewaagde uitvoering omdat ze gemakkelijk opgewonden raakt. Maar er zijn ook momenten waarop ze ontspant en kalm kan blijven. Haar persoonlijkheid is zorgeloos en speels, wat gemakkelijk tot uiting komt in de manier waarop ze met anderen omgaat.

Als een van de meer natuurlijk verleidelijke godinnen is ze er niet tegen om meer onthullende kostuums te dragen als ze optreedt.

Sara Benzaiten’s

Benzaitens zegeningen zijn er in overvloed; zij is de godin van muziek, geluk, kunst, overwinning en zelfs water. Ze bekleedt de middelste positie in L ☆ SEVEN.

Ze houdt van zingen, maar omdat ze nog niet verliefd is geworden, en met de overvloed aan liefdesliedjes in het idoolmuziekgenre, twijfelt ze vaak aan haar vermogen om liefdesliedjes overtuigend te zingen.
Ze speelt meestal akoestische gitaar als ze nonchalant zingt.
Ook al staat ze altijd in het middelpunt, in wezen is ze gewoon een gewoon meisje.
Ze is altijd glimlachend te vinden, wat past bij haar opgewekte persoonlijkheid.

Haar manier van spreken is kalm en beheerst, maar ze laat soms haar speelse kant zien tijdens gesprekken.

Kenmerken

  • Japanse geanimeerde roman / visuele roman HD
  • Drie karakterroutes om doorheen te spelen
  • Volledig ingesproken karakters (alleen de hoofdpersoon wordt niet geuit)
  • Geanimeerde sprites

Lovekami -Divinity Stage- komt op 26 november 2020 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 14,99 USD (degenen die de game vooraf kopen, kunnen deze nu pakken voor $ 11,99 USD).

Ad