LRG brengt op 28 januari fysieke edities van River City Girls Zero uit

LRG brengt op 28 januari fysieke edities van River City Girls Zero uit

Fans van de River City-serie kunnen de komende River City Girls Zero in handen krijgen!

Limited Run Games kondigde een hele reeks fysieke versies aan voor de throwback beat-em-up-game die naar de Nintendo Switch komt. Open pre-orders beginnen op 28 januari 2022 (10 uur ET) en duren zes weken.

Samen met de reguliere editie-exemplaren kondigde de uitgever ook een Classic Edition-pakket van $ 64,99 USD voor de game aan, met extra’s zoals een omkeerbare 18 “x 24” poster en een originele soundtrack in een nostalgische doos

Limited Run Games brengt ook een gigantische Ultimate Edition van $ 149,99 uit met nog meer accessoires, waaronder een vintage karretje-sleutelhanger en verstelbare actiefiguren van Misako en Kyoko.

Over River City Girls Zero

Het begin van het avontuur!

Shin Nekketsu Koha: Kunio-tachi no Banka: River City Girls Zero is een bijgewerkte Engelse versie van de Super Famicom-titel Shin Nekketsu Koha: Kunio-tachi no Banka. Het is de eerste keer dat Kyoko en Misako in de Kunio-kun-serie zijn verschenen!

Kenmerken:

  • Cutscènes in de stijl van een manga
  • Er is een nieuwe animatie-intro uitgebracht.
  • Megan McDuffee heeft een nieuwe themamelodie geschreven.

Riki en Kunio worden ten onrechte beschuldigd van het veroorzaken van een vluchtmisdrijf. Kunio en Riki worden in een jeugdgevangenis gegooid voor een misdaad die ze beweren niet te hebben begaan, en ze moeten een manier zien te vinden om eruit te komen om erachter te komen wie er achter het ongeval met vluchtmisdrijf zat.