LRG – ENDER LILIES: Quietus of the Knights – fysieke release

LRG – ENDER LILIES: Quietus of the Knights – fysieke release

Limited Run Games heeft aangekondigd dat ENDER LILIES: Quietus of the Knights zal worden uitgebracht als een fysieke release.

ENDER LILIES: Quietus of the Knights werd in juni uitgebracht voor Switch. Ondanks dat het al een tijdje op de console staat, is het alleen digitaal verkrijgbaar via de eShop. Dit is de eerste keer dat de game in een tastbaar formaat is uitgebracht.

Er zullen twee varianten zijn. De gewone versie en de collector’s edition zijn ook beschikbaar, waarbij de laatste een omkeerbare 18″x24″ poster, emaille pin en de originele soundtrack als extra’s bevat.

video
play-rounded-fill

Over ENDER LILIES: The Knights’ Quietus:

Lang geleden, aan de rand van Land’s End…

Alle levende wezens werden veranderd in waanzinnige ondode wangedrochten die bekend staan ​​als de Blighted toen de regen onverwachts kwam.

Geconfronteerd met een ramp die hun bevattingsvermogen te boven gaat en zonder uitweg, stortte het koninkrijk ineen, zonder dat er een einde kwam aan de vervloekte regen.

Ondertussen wordt een klein meisje genaamd Lily wakker in de kelder van een kathedraal tussen de ruïnes van deze verwoeste planeet.

De spelers moeten het geheim oplossen van het koninkrijk dat is verwoest door de Rain of Death in deze sombere fantasie 2D-actie-RPG.

Spelers gaan door een verzonken bos, een afgesloten giftige ondergrondse grot en een majestueus kasteel te midden van de enorme en angstaanjagend mooie omgeving van Land’s End.

Er wachten taaie bazen op je in de talloze sites die je zult bezoeken tijdens je tragische reis, en ze zullen je met plezier van het leven beroven als je ze de minste kans geeft. Om deze formidabele tegenstanders in vrienden te veranderen, versla ze en bevrijd ze van hun nooit eindigende vloek.

Overwin de obstakels op je pad en ga op zoek naar de waarheid met de hulp van machtige ridders.

De fysieke exemplaren van ENDER LILIES: Quietus of the Knights is beschikbaar sinds 8 maart. In de loop van vier weken accepteert Limited Run Games boekingen.