LRG – Godstrike – Fysieke editie, Pre-Orders gestart

LRG – Godstrike – Fysieke editie, Pre-Orders gestart

Limited Run Games heeft Godstrike in fysieke vorm aangekondigd namens Freedom Games. Standaardeditie-exemplaren kosten $ 34,99 USD per stuk, en de pre-orders die zijn gestart op 24 mei 2022. (12pm ET).

Deze release maakt, net als eerdere gedistribueerde releases, geen deel uit van de genummerde series van Limited Run Games, daarom zal het missen van een volledige Limited Run Games-collectie geen gevaar opleveren.

video
play-rounded-fill

Over Godstrike

TIJD IS GELD EN GEZONDHEID, DUS KOOPMOGELIJKHEDEN OF JE Kwetsen ZAL DE RESTERENDE GEVECHTSTIJD VERMINDEREN. JE BETER PAS OP!

In Godstrike kruip je in de huid van Talaal, de laatste van Gods zeven maskers. Talaal ontdekt haar drager alleen op tijd om zijn broers en zussen te bestrijden, die erop uit zijn om de kracht in het masker te grijpen. De drager zit nu gevangen in een gevecht dat niet het hare is, een cyclus die onbreekbaar lijkt.

FUNCTIES:

Ability loadouts die kunnen worden aangepast, zodat spelers hun spelstijl kunnen maximaliseren.

Met competitief gamen kun je concurreren met je vrienden en de topscores verslaan.

Roguelite is een van de spelmodi!

VAARDIGHEDEN

Door onderweg bazen te doden, krijg je toegang tot meer dan 40 unieke vaardigheden. Je kunt je capaciteiten voor elke ontmoeting aanpassen om je speelstijl te verbeteren en ongelooflijke combinaties en synergieën te vinden!

HOGESCORES

Je kunt een stap verder gaan als je hectische ontmoetingen en moeilijke taken op prijs stelt. Concurreer met andere spelers om de top van de highscores te bereiken!