LRG – Kao The Kangaroo – Fysieke edities, pre-orders gestart

LRG – Kao The Kangaroo – Fysieke edities, pre-orders gestart

Limited Run Games heeft aangekondigd dat het volgende Kao The Kangaroo reboot-avontuur in fysieke vorm beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch. Wanneer de pre-orders beginnen op 24 mei 2022, zullen exemplaren van de Standard Edition beschikbaar zijn voor $ 34,99 USD per stuk (12:00 ET).

Bovendien verkoopt de uitgever een Collector’s Edition-bundel voor $ 64,99 USD, die extra’s bevat zoals een originele soundtrack, een acrylstandaard, een 18 “x 24” poster en een stickervel .

video
play-rounded-fill

Over Kao The Kangaroo

KAO DE KANGAROO IS EEN PRACHTIG 3D-PLATFORMER VOL PLEZIER, ONTDEKKING, AVONTUUR EN MYSTERIE!

Ga met Kao, de vurige furball, mee op een spannende reis om de mysteries achter de afwezigheid van zijn vader te onderzoeken. Hij gaat door verschillende locaties vol gevaren, raadsels en vijanden. Elke beweging onthult een andere aanwijzing en een mysterieus rijk dat onder de oppervlakte kookt.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:

  • Kao the Kangaroo is een liefdesbrief aan het gouden tijdperk van 3D-platformgames, vol pulserende platformactie, fantastische gevechten en meer!
  • Mooie en kleurrijke werelden vol mysteries en plezier die erop wachten om ontdekt te worden.
  • Een opmerkelijke reeks mensen, zowel goed als kwaad, die de wereld tot leven brengen!
  • Beheers en ontdek de waarheid over oeroude elementaire vermogens die zijn ondergebracht in een paar magische bokshandschoenen terwijl Kao op zoek gaat naar zijn verloren vader terwijl hij over zichzelf leert.
  • Speelbaar en vermakelijk gamen voor mensen van alle leeftijden!
  • Baasgevechten hebben hun unieke aanvalsstijl die Kao op de proef zal stellen!
  • Een personagegestuurde 3D-platformgame met Kao, een brutale, vasthoudende en pittige furball op een levensveranderende zoektocht.

Deze release maakt, net als eerdere gedistribueerde releases, geen deel uit van de genummerde series van Limited Run Games, daarom zal het missen van een volledige Limited Run Games-collectie geen gevaar opleveren.

Ad