Luigi en Gooigi laten Tetris 99 schrikken

Luigi en Gooigi laten Tetris 99 schrikken

Voordat je incheckt in het spookhotel van de Luigi’s Mansion 3-game voor de Nintendo Switch, check de Tetris® 99 8e MAXIMUS CUP van dit weekend voor een kans om een ​​in-game-thema te verdienen geïnspireerd door het spookachtige nieuwe avontuur.

8e MAXIMUS CUP

Het Tetris 99 8e MAXIMUS CUP-evenement loopt van 12.00 uur op 25 oktober tot 23.59 uur. PT op 28 oktober. Om mee te doen, moeten Nintendo Switch Online-leden * gewoon de Tetris 99 online-modus spelen tijdens de evenementperiode. Hoe hoger de spelers na elke wedstrijd plaatsen, hoe meer punten ze verdienen.

Zodra 100 evenementpunten zijn bereikt, verdienen spelers een nieuw thema, inclusief achtergrondkunst, muziek en Tetrimino-ontwerpen geïnspireerd op Luigi’s Mansion 3.

Over Tetris 99

Tetris 99 beschikt over een online wedstrijdmodus exclusief voor Nintendo Switch Online-leden.

Eigenaren van de digitale versie van het spel kunnen de optionele Big Block DLC kopen, die verschillende offline modi toevoegt. Een fysieke versie van Tetris 99 is ook beschikbaar. Voor een adviesprijs van $ 29,99 bevat de fysieke versie de game, alle DLC en een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van 12 maanden.