Luigi’s Ballonnenjacht-update beschikbaar voor Super Mario Odyssey

Luigi’s Ballonnenjacht-update beschikbaar voor Super Mario Odyssey

Op ballonnenjacht met Luigi!

De 1.2.0 update van Super Mario Odyssey is dan eindelijk beschikbaar. De nieuwe update brengt naast een aantal bugfixes, ook een geheel nieuwe minigame met zich mee: Luigi’s Ballonnenjacht.

Over Luigi’s Ballonnenjacht

In deze spelmodus, gepresenteerd door Mario’s jongere broertje Luigi, zullen spelers op zoek moeten gaan naar ballonnen die andere spelers verstopt hebben in de vele koninkrijken van de game. Om Luigi’s Ballonnenjacht te kunnen spelen, zal eerst het verhaal moeten worden uitgespeeld.

Outfits

Daarnaast zullen er een Sunshine-outfit, muzikantenoutfit en ridderharnas beschikbaar zijn in de Crazy Cap-winkels nadat je de game voor het eerst hebt uitgespeeld. Ook zul je nieuwe fotofilters aantreffen: munt en neon. Nintendo geeft op zijn officiële site aan dat er nog meer nieuwe outfits op de planning staan, dus Mario’s avontuur is nog lang niet voorbij.

Patch-notes

In de officiële patch notes staat tevens geschreven dat er veranderingen zijn aangebracht aan de springtouw-minigame. Alle globale en vriendenscores zijn gereset, wat waarschijnlijk hint naar het verdwijnen van de beruchte glitch waarmee spelers gemakkelijk een score van 9999 konden krijgen.