Luigi’s Mansion 3 – 260 mensen betrokken

Luigi’s Mansion 3 – 260 mensen betrokken

De credits voor Luigi’s Mansion 3 zijn gepubliceerd door Kyoto Report, een website die is gewijd aan het bijhouden van Nintendo-werknemers.

Credits

Volgens de credits waren 266 mensen betrokken bij de ontwikkeling van Luigi’s Mansion 3. Dit zijn onder meer het personeel van Next Level Games en Nintendo, die hielpen met ontwikkeling, lokalisatie, testen en meer.

Een paar bedrijven waren ook betrokken bij de ontwikkeling van Luigi’s Mansion 3, zoals iQue (Chinese lokalisatie), Pole to Win (QA, testen, lokalisatie) en Hellbent Games.

Ga voor de volledige credits naar de officiële website van Kyoto Report; http://kyoto-report.wikidot.com/forum/t-12753773/luigi-s-mansion-3 

Kleine heads-up; houd er rekening mee dat de link een YouTube-video heeft die aan het einde wordt verwend als deze vanaf het begin wordt gespeeld!

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi is uitgenodigd in het torenhoge Last Resort-hotel, maar wanneer Mario en vrienden vermist worden, zal onze groen geklede held zijn angsten moeten overwinnen om ze te redden! Slam, blaas weg en stofzuig geesten met de geheel nieuwe Poltergust G-00 en bundel je krachten met Gooigi om de raadselachtige constructies en ondeugende baas op elke themavloer te overwinnen.

En dat is slechts het laatste redmiddel. Betreed de ScareScraper en werk samen met maximaal zeven andere spelers in deze lokale draadloze en online coöpmodus!

Kijk of je alle spoken kunt verslaan, alle padden kunt redden of andere doelen kunt wissen voordat de tijd om is … in de ScareScraper! En voor meer mini-game gekte, neem het op tegen teams op het ScreamPark! Of je nu met vrienden speelt of alleen door het hotel wandelt, je zult worden opgezogen door de sfeervolle muziek en het griezelige decor van elke spinnewebhoek die je verkent.

Waarom geniet u niet van filmische beelden en geluiden met een vriend? In het hoofdavontuur kunnen jij en een vriend samen spelen als Luigi en Gooigi in een co-op voor twee spelers! Gooigi kan op spikes lopen, door krappe ruimtes glippen en Luigi helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen aan kan. Het doet nooit pijn om een ​​vriend in dit hotel te hebben; het is misschien niet erg griezelig, maar Luigi smeekt om te verschillen!

Ad