Luigi’s Mansion 3 – 2de Multiplayer Pack beschikbaar

Luigi’s Mansion 3 – 2de Multiplayer Pack beschikbaar

Het tweede Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack is uitgebracht. Nu kun je ‘het nieuwe Cap’n Weegee-kostuum aantrekken in de ScareScaper-modus of allerlei nieuwe en gekke ScreamPark-toevoegingen bekijken’.

Het Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack – Deel 2 is nu beschikbaar, en deze gemene DLC bevat nieuwe kostuums, nieuwe vloerthema’s, nieuwe spoken en nieuwe minigames in de modi ScareScraper en ScreamPark. Luigi heeft jouw hulp nodig bij enkele van zijn meest huiveringwekkende uitdagingen tot nu toe!

Nieuw in The Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack 2

De drie nieuwe multiplayer-minigames voor de ScreamPark-modus bevatten PuckStravanganza, een ijskoude explosie van hockey-achtige ravage; Floaty Frenzy, een hindernisbaan die je tovenarij op het water zal testen; en Desperate Measures, waarbij je vakkundig al het aanwezige zand moet beheersen om de weegschaal in jouw voordeel te kantelen.

De ScareScraper-modus bevat drie nieuwe kostuums in Multiplayer Pack – Deel 2, dus kleed je aan om indruk te maken. The Amazing Luigi ziet eruit alsof hij een paar goocheltrucs in petto heeft; Cap’n Weegee brengt zijn eigen piratenzwier; en wie kan er beter graven naar oude schatten dan de legendarische onderzoeker, paleontoluigist? (Misschien zijn al die woordspelingen de reden waarom de geesten blijven kreunen!)

Welke kostuums je ook kiest om te dragen, zorg ervoor dat je nieuwe geesten met een nieuw thema tegemoet gaat, samen met drie nieuwe extra vloerthema’s die willekeurig verschijnen wanneer je de ScareScraper-modus verkent. Nieuwe Goob- en Brick-spoken zijn slechts enkele van de kwaadaardige doolhofbewoners die wachten om een ​​moersleutel in de maak te gooien. Houd je hoofd erbij, Luigi!

De Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack DLC, die zowel deel 1 als deel 2 bevat, kan voor $ 9,99 worden gekocht in de Nintendo eShop op Nintendo Switch. Als bonus voor het kopen van de DLC ontvang je een in-game Polterpup-lamp genaamd de Flashlight Type-P. De nieuwe Polterpup-lamp kan worden gebruikt tijdens het spelen van de ScareScraper-modus of tijdens het spelen van het hoofdverhaal van de game. Met een extra Art Viewer-modus kun je bladeren door concept art die tijdens de ontwikkeling van de game is gemaakt

Ad