Luigi’s Mansion 3 – Accolades trailer onthult

Luigi’s Mansion 3 – Accolades trailer onthult

Nintendo heeft een nieuwe trailer onthuld die samenvalt met de lancering van Luigi’s Mansion 3. Ontdek wat sommige critici zeggen over de derde inzending.

video

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige – en kleverige – nachtmerrie.

Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden bij het ontvangen van een uitnodiging voor een luxe hotel. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat alles een truc was geweest om Mario en vrienden te vangen.

Met de hulp van professor E. Gadd loopt de terughoudend en laffe held Luigi op en neer op verraderlijke verdiepingen van het nu onheilspellende hotel op een zoektocht om ze te redden. Gebruik de geüpgradede Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten te dichten en weg te blazen, of Gooigi op te roepen, een geheel groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren. Wissel Luigi en Gooigi uit als één speler, of neem een ​​vriend en bestuur er elk een.

Race voor meer hectische multiplayeractie met de timer om verschillende doelen op een reeks verdiepingen in de ScareScraper-modus te wissen. ScareScraper-modus kan online * of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-systemen (extra games vereist; apart verkrijgbaar).

Kenmerken

  • Hij is misschien nog steeds laf, maar Luigi heeft meer gereedschap en vaardigheden tot zijn beschikking dan voorheen
  • Master Luigi’s nieuwe krachtige bewegingen van Slam, Suction Shot en Burst
  • Werk samen met de nieuwste uitvinding van professor E. Gadd, Gooigi, een geheel groene dubbelganger die door nauwe ruimtes kan glippen, op spikes kan lopen en anders Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren
  • Wissel Luigi en Gooigi uit als één speler, of neem een ​​vriend en bestuur er elk tegelijkertijd een
  • Verken het Last Resort, stijgend door de verschillende themavloeren vol eigenzinnige constructies en angstaanjagende vijanden
  • Race tegen de timer met maximaal 8 spelers ** om doelen op een reeks verdiepingen te wissen in de ScareScraper-modus