Luigi’s Mansion 3 Accolades Trailer

Luigi’s Mansion 3 Accolades Trailer

Ontdek wat critici zeggen over deze spooktaculaire inzending voor de Nintendo Switch, Luigi’s Mansion 3!

Het is een paar weken geleden dat Luigi’s Mansion 3 voor het eerst voet op de hybride console had gezet en critici hebben alleen positieve dingen te zeggen over het nieuwste avontuur van Luigi lijkt het!

video

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi is uitgenodigd in het torenhoge Last Resort-hotel, maar wanneer Mario en vrienden vermist worden, zal onze groen geklede held zijn angsten moeten overwinnen om ze te redden! Slam, blaas weg en stofzuig geesten met de geheel nieuwe Poltergust G-00 en bundel je krachten met Gooigi om de raadselachtige constructies en ondeugende baas op elke themavloer te overwinnen. En dat is slechts het laatste redmiddel.

Betreed de ScareScraper en werk samen met maximaal zeven andere spelers in deze lokale draadloze en online coöpmodus!

Kijk of je alle spoken kunt verslaan, alle padden kunt redden of andere doelen kunt wissen voordat de tijd om is … in de ScareScraper! En voor meer mini-game gekte, neem het op tegen teams op het ScreamPark! Of je nu met vrienden speelt of alleen door het hotel wandelt, je zult worden opgezogen door de sfeervolle muziek en het griezelige decor van elke spinnewebhoek die je verkent.

Waarom geniet u niet van filmische beelden en geluiden met een vriend? In het hoofdavontuur kunnen jij en een vriend samen spelen als Luigi en Gooigi in een co-op voor twee spelers! Gooigi kan op spikes lopen, door krappe ruimtes glippen en Luigi helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan aanpakken. Het doet nooit pijn om een ​​vriend in dit hotel te hebben; het is misschien niet erg griezelig, maar Luigi smeekt om te verschillen!

Mansion 3 van Luigi is nu beschikbaar op de Nintendo Switch, in zowel retail- als digitale formaten.