Luigi’s Mansion 3 – betaalde DLC voor ScareScraper en ScreamPark

Luigi’s Mansion 3 – betaalde DLC voor ScareScraper en ScreamPark

De officiële Mansion 3-website van Luigi is live en onthult meer over de plannen van Nintendo voor de release van het spel.

Extra content

We hebben nog een tijdje te gaan voordat de spooktastic-game wordt uitgebracht op 31 oktober, maar het bedrijf is van plan om extra content toe te voegen aan de nieuwe multiplayer-modi van de game. Het is niet duidelijk of het eenmalige DLC of een seizoenspas is, maar nieuwe content komt in de scare-scraper- en ScreamPark-multiplayer-modi.

Betaalde DLC komt in de toekomst naar Luigi’s Mansion 3 en voegt nieuwe content toe aan de multiplayer-modi ScareScraper en ScreamPark.

video

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige – en kleverige – nachtmerrie in Luigi’s Mansion 3 voor Nintendo Switch!

Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden bij het ontvangen van een uitnodiging voor een luxe hotel. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat alles een truc was geweest om Mario en vrienden te vangen.

Met de hulp van professor E. Gadd loopt de terughoudend en laffe held Luigi op en neer op verraderlijke verdiepingen van het nu onheilspellende hotel op een zoektocht om ze te redden.

Gebruik de opgewaardeerde Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten te dichten en weg te blazen, of Gooigi op te roepen, een geheel groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren. Wissel Luigi en Gooigi uit als één speler, of grijp een vriend en bestuur er elk een.

Race voor meer hectische multiplayeractie met de timer om verschillende doelen op een reeks verdiepingen in de ScareScraper-modus te wissen. ScareScraper-modus kan online of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-systemen.

Kenmerken:

  • Hij is misschien nog steeds laf, maar Luigi heeft meer gereedschap en vaardigheden tot zijn beschikking dan ooit tevoren. Master Luigi’s nieuwe krachtige bewegingen van Slam, Suction Shot en Burst
  • Werk samen met de nieuwste uitvinding van professor E. Gadd, Gooigi, een geheel groene dubbelganger die door krappe ruimtes kan knijpen, op spikes kan lopen en anders Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren
  • Wissel Luigi en Gooigi uit als één speler, of grijp een vriend en bestuur er elk één tegelijk
  • Verken het Last Resort, stijgend door de verschillende themavloeren vol eigenzinnige constructies en angstaanjagende vijanden
  • Maximaal acht spelers kunnen tegen de timer racen om doelen op een reeks verdiepingen in de ScareScraper te wissen
Ad