Luigi’s Mansion 3 is al beoordeeld in Zuid-Korea

Luigi’s Mansion 3 is al beoordeeld in Zuid-Korea

Interessant nieuws – Luigi’s Mansion 3, gepland voor later dit jaar, heeft op 17 mei 2019 een leeftijdsclassificatie gekregen in Zuid-Korea.

video
play-rounded-fill

Een leeftijdsclassificatie die al vroeg in het jaar aan het spel werd gegeven, doet vermoeden dat Nintendo waarschijnlijk de ontwikkeling voor Luigi’s Mansion 3 heeft ingepakt. We verwachten waarschijnlijk meer hierover te horen op E3 ​​2019.

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi moet door het landhuis lopen, van kamer naar kamer, puzzels oplossen terwijl hij gaat. Al snel komt Luigi een paar van de spookachtige bewoners van het landhuis tegen.

De geesten zijn er in alle soorten en maten en hebben een persoonlijkheid in overvloed. Gelukkig wordt Luigi gered door de eigenzinnige professor E. Gad, die alles uitlegt over het mysterieuze landhuis.

De professor wordt Luigi’s raadsman gedurende het spel en biedt hem waar mogelijk hulp via de Game Boy “Horror”, een aangepaste Game Boy die wordt gebruikt om naar de gamekaart te kijken, verzamelde items, enz. Gad introduceert Luigi bij zijn speciale stofzuiger, de Poltergust 3000, dat een belangrijk onderdeel vormt van de kern van het spel. De zaklamp van Luigi wordt gebruikt om geesten te verdoven en zuigt de stofzuiger vervolgens op.

De geesten geven echter niet op zonder een gevecht en zullen moeite hebben om los te komen. Luigi moet zich terugtrekken van de geest, die ze als een vis aan een haak zal oprollen.

Ad