Luigi’s Mansion 3 – Japanse trailer

Luigi’s Mansion 3 – Japanse trailer

Luigi’s Mansion 3 staat zowat om de hoek voor de Nintendo Switch, want deze komt op Halloween (31 oktober) en om de release te vieren heeft Nintendo een spectaculaire trailer gedeeld.

video

Over Luigi’s Mansion 3

Een ontspannen hoteluitje … Wat kan er misgaan?

Vergezel de laffe held Luigi op een spookachtige – en kleverige – zoektocht om Mario en vrienden te redden in Luigi’s Mansion 3 voor Nintendo Switch!

Jij en een vriend kunnen de buitenaardse verdiepingen van een spookhotel doorkruisen in lokale coöperaties, ondeugende geesten bestrijden en paranormale puzzels samen oplossen *.

Welkom bij je laatste rustplaats!

Een uitnodiging voor een chique hotelvakantie met Mario en co. – hoe kon Luigi een dergelijk aanbod weigeren? Deze droomvakantie verandert echter al snel in een nachtmerrie wanneer geesten amok beginnen te rennen en zijn koninklijke griezel King Boo Mario en vrienden in schilderijen opsluit!

Met de hulp van zijn oude vriend Professor E. Gadd en zijn nieuwste gadgets, moet Luigi opnieuw zijn angsten opzuigen om de slechte plannen van koning Boo te stoppen en zijn vrienden te redden.

Het leven in de suite

Het zal je verbazen welke attracties er in dit hotel te vinden zijn! Van een restaurant met piratenthema tot een middeleeuws kasteel en zelfs … een piramide, elke verdieping van het hotel heeft zijn eigen unieke thema.

Werk een voor een door elke verdieping, terwijl je paranormale puzzels oplost en onderweg lastige geesten vecht.

Ad