Luigi’s Mansion 3 – Multiplayer DLC Pack 1 Live

Luigi’s Mansion 3 – Multiplayer DLC Pack 1 Live

Nintendo heeft het eerste deel van Luigi’s Mansion 3’s Multiplayer DLC op de Nintendo Switch gelanceerd.

Dit eerste deel van de DLC bevat drie nieuwe kostuums voor Luigi, enkele extra thema’s, evenals nieuwe minispellen voor de Screampark-modus.

Nintendo heeft ook een nieuwe trailer voor de DLC uitgebracht

video
play-rounded-fill

Multiplayer DLC Pack 1

Er loert iets in de hallen van de ScareScraper, het is … Groovigi !?

Een outfit met discothema voor ScareScraper wordt vergezeld door de kostuums Mummigi en The Green Knight in het Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack 1, het eerste van twee packs in het Luigi’s Mansion 3 Multiplayer Pack DLC.

Elk van deze angstaanjagend fantastische kostuums wordt ook geleverd met een bijpassende Floor Theme en geesten met een thema. Als je de ScareScraper niet in stijl schaalt, neem het dan tegen elkaar op in de nieuwe Tricky Ghost Brawl, Dodge Brawl en River Bank-minigames voor ScreamPark!

Meer DLC volgt

De multiplayer-DLC voor Mansion 3 van Luigi bestaat uit twee delen, waarvan het tweede deel in juli 2020 wordt uitgebracht.

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige – en kleverige – nachtmerrie!

Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden bij het ontvangen van een uitnodiging voor een luxe hotel. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat alles een truc was geweest om Mario en vrienden te vangen. Opnieuw met hulp van professor E. Gadd loopt de terughoudend en laffe held Luigi op en neer op verraderlijke verdiepingen van het nu onheilspellende hotel op een zoektocht om ze te redden.

  • Hij is misschien nog steeds laf, maar Luigi heeft meer gereedschap en vaardigheden tot zijn beschikking dan ooit tevoren. Master Luigi’s nieuwe krachtige bewegingen van Slam, Suction Shot en Burst
  • Werk samen met de nieuwste uitvinding van professor E. Gadd, Gooigi, een geheel groene dubbelganger die door nauwe ruimtes kan glippen, op spikes kan lopen en anders Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen voorbij kan komen
  • Wissel af tussen Luigi en Gooigi als één speler, of grijp een vriend en bestuur er elk tegelijkertijd een
  • Verken het laatste redmiddel, stijgend door de verschillende themavloeren vol eigenzinnige constructies en angstaanjagende vijanden
  • Race tegen de timer met maximaal 8 spelers om doelen op een reeks verdiepingen in de ScareScraper te wissen
Ad