Luigi’s Mansion 3 – Nieuwe Japanse Commercial

Luigi’s Mansion 3 – Nieuwe Japanse Commercial

Nintendo heeft nog een commercial uitgebracht voor Mansion 3 van Luigi, die eind deze maand verschijnt. Deze Japanse commercial laat meer van Luigi’s Mansion 3-gameplay zien, inclusief zijn nieuwe aanvallen en Gooigi.

video
play-rounded-fill

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige en kleverige nachtmerrie! Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden bij het ontvangen van een uitnodiging voor een luxe hotel.

Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat alles een truc was geweest om Mario en vrienden te vangen. Met de hulp van professor E. Gadd loopt de terughoudend en laffe held Luigi op en neer op verraderlijke verdiepingen van het nu onheilspellende hotel op een zoektocht om ze te redden.

Gebruik de geüpgradede Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten te dichten en weg te blazen, of Gooigi op te roepen, een geheel groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren. Wissel Luigi en Gooigi uit als één speler, of grijp een vriend en bestuur er elk een.

Multi-player

Race voor meer hectische multiplayeractie met de timer om verschillende doelen op een reeks verdiepingen in de ScareScraper-modus te wissen. Scarescraper-modus kan online of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-systemen (extra games vereist; apart verkrijgbaar).

Luigi’s Mansion 3 wordt op 31 oktober uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad