Luigi’s Mansion 3 ontwikkelaars spelen Spin the Wheel!

Luigi’s Mansion 3 ontwikkelaars spelen Spin the Wheel!

Als de Spin The Wheel-game je bekend in de oren klinkt, is dat omdat het niet de eerste keer is dat we het hebben gezien.

video

Spin the wheel

Shigeru Miyamoto en Takashi Tezuka speelden de game een paar maanden geleden op E3 ​​2019 om Super Mario Maker 2 te promoten, dat op dat moment uitkwam.

 

Het is nu Luigi’s Mansion 3 dat bijna hier is, dus Kensube Tanabe en Yoshihito Ikebata, ontwikkelaars voor de game. kregen hun eigen kans om Spin The Wheel te spelen.

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige en kleverige nachtmerrie! Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden bij het ontvangen van een uitnodiging voor een luxe hotel. Zijn droom wordt echter al snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat alles een truc was geweest om Mario en vrienden te vangen. Met de hulp van professor E. Gadd loopt de terughoudend en laffe held Luigi op en neer op verraderlijke verdiepingen van het nu onheilspellende hotel op een zoektocht om ze te redden. Gebruik de geüpgradede Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten te dichten en weg te blazen, of Gooigi op te roepen, een geheel groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren. Wissel Luigi en Gooigi uit als één speler, of grijp een vriend en bestuur er elk een.

Welkom bij je laatste rustplaats

Vang spoken en los puzzels op om Mario en vrienden te vinden in het Last Resort hotel

Het essentiële hulpmiddel voor het zoeken naar spoken

Gebruik de functies van de geheel nieuwe Poltergust G-00: Pummel-spoken met een Slam, doorbreek verdedigingen met de Suction Shot en blaas groepen terug met een burst

ScareScraper

ScareScraper is een lokale * en online coöpmodus voor maximaal 8 spelers

Race voor meer hectische multiplayeractie met de timer om verschillende doelen op een reeks verdiepingen in de ScareScraper-modus te wissen. Scarescraper-modus kan online of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-systemen (extra games vereist; apart verkrijgbaar).

Ad