Luigi’s Mansion 3 – Was in het begin in ontwikkeling voor de Wii U

Luigi’s Mansion 3 – Was in het begin in ontwikkeling voor de Wii U

Kotaku heeft kort gezeten met Nintendo’s Yoshihito Ikebata en Kensuke Tanabe om te praten over Luigi’s Mansion 3, welke wordt ontwikkeld door Next Level Games.

De twee ontwikkelaars legden uit dat de game oorspronkelijk in de vroege ontwikkeling voor het Wii U-systeem en vervolgens de Nintendo Switch was. De ontwikkeling begon kort na de release van het noodlottige Nintendo 3DS-spel, Metroid Prime Federation Force.

Vroege ontwikkeling

Luigi’s Mansion is al een tijdje in ontwikkeling, met vroeg ontwerp op de Wii U en de ontwikkeling begint serieus na de voltooiing van het Multiplayer-centrische 2016 3DS-spel Metroid Prime Federation Force van Next Level.

Op E3 zetten Tanabe en Ikebata twee nieuwe moves van Luigi in de strijd: een door vacuüm gevoede hop in de lucht genaamd “burst” en “slam”, de mogelijkheid om een ​​door vacuüm gebonden geest in de kamer te gooien en in andere geesten zoals het afbreken van een natte handdoek.

De slam-beweging werkte aan de Wii U en lijkt de kern te zijn om spookvangers in het spel spannender en bevredigender te maken.

Ad