Luigi’s Mansion 3 winnaar Outstanding Achievement in Animation at DICE Awards

Luigi’s Mansion 3 winnaar Outstanding Achievement in Animation at DICE Awards

Nintendo’s prachtige Luigi’s Mansion 3, die vorig jaar op de Nintendo Switch werd gelanceerd, heeft dit jaar een prijs gewonnen bij de prestigieuze Dice Awards.

Het spooktastische spel werd bekroond voor een uitstekende animatie, die volgens velen welverdiend was. Luigi’s Mansion 3 is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Over Luigi’s Mansion 3

Luigi’s droomvakantie verandert in een spookachtige – en kleverige – nachtmerrie!

Luigi begint aan een droomvakantie met Mario en vrienden bij het ontvangen van een uitnodiging voor een luxe hotel. Zijn droom wordt echter snel een nachtmerrie wanneer King Boo onthult dat alles een truc was geweest om Mario en vrienden te vangen.

Met de hulp van professor E. Gadd loopt de terughoudend en laffe held Luigi opnieuw op en neer door verraderlijke deuren van het nu onheilspellende hotel op een zoektocht om ze te redden. Gebruik de geüpgradede Poltergust G-00 om de verdediging van de geesten te dichten en weg te blazen, of Gooigi op te roepen, een geheel groene dubbelganger die Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen kan passeren.

Wissel tussen Luigi en Gooigi als één speler, of pak een vriend en bestuur er elk een. Race voor meer hectische multiplayeractie met de timer om verschillende doelen op een reeks deuren in de ScareScraper-modus te wissen. ScareScraper-modus kan online of lokaal worden gespeeld met maximaal acht spelers op vier Nintendo Switch-systemen (extra games vereist; apart verkrijgbaar).

Kenmerken:

  • Hij is misschien nog steeds laf, maar Luigi heeft meer gereedschap en vaardigheden tot zijn beschikking dan ooit tevoren. Master Luigi’s nieuwe krachtige bewegingen van Slam, Suction Shot en Burst
  • Werk samen met de nieuwste uitvinding van professor E. Gadd, Gooigi, een geheel groene dubbelganger die door nauwe ruimtes kan glippen, op spikes kan lopen en anders Luigi kan helpen obstakels te overwinnen die hij niet alleen voorbij kan komen
  • Wissel af tussen Luigi en Gooigi als één speler, of grijp een vriend en bestuur er elk tegelijkertijd een
  • Verken het laatste redmiddel, stijgend door de deuren met een ander thema vol eigenzinnige constructies en angstaanjagende vijanden
  • Race met de timer met maximaal 8 spelers  om doelen op een reeks deuren in de ScareScraper te wissen
Ad