Luigi’s Mansion 3 wint Animation Award @ BAFTA

Luigi’s Mansion 3 wint Animation Award @ BAFTA

Het immens vermakelijke Luigi’s Mansion 3 voor de Nintendo Switch heeft een BAFTA Games Award gewonnen. De super spookachtige titel kreeg de prijs voor Beste Animatie, wat inderdaad veel lof is en welverdiend. Zowel Next Level Games als Nintendo UK werden bedankt door het BAFTA-team.

Over BAFTA

De British Academy of Film and Television Arts – BAFTA – is een wereldwijd toonaangevende onafhankelijke liefdadigheidsinstelling voor kunst.

Naast de prijsuitreikingen heeft BAFTA het hele jaar door een internationaal programma van leerevenementen en -initiatieven dat unieke toegang biedt tot enkele van ‘s werelds meest inspirerende talenten door middel van workshops, masterclasses, studiebeurzen, lezingen en mentorprogramma’s in het VK , VS en Azië.

Over Luigi’s Mansion 3

Geniet van het nieuwste vervolg op de Luigi’s Mansion-serie. Deze keer zijn de avonturen wilder, Luigi is banger en geesten zijn zo schandalig als altijd! Kortom, het is een perfect spel om te lachen en ghostbusters te spelen, in Nintendo-stijl!

Spooky hotelvakantie

Ooit het gezegde gehoord dat als iets te mooi is om waar te zijn, het waarschijnlijk is? Nou, Luigi kwam er op de moeilijke manier achter. Hij was samen met de rest van zijn vrienden uitgenodigd voor de vakantie en de locatie leek gewoon fantastisch – een fantastisch hotel waar elke verdieping een ander thema heeft.

Bereid je voor op de rest … Of dat was het plan. Maar al snel worden zijn vrienden ontvoerd en moet Luigi al zijn moed verzamelen en opnieuw de spookachtige verschijningen onder ogen zien om zijn vrienden terug te krijgen.

Nieuwe vaardigheden

Tijdens zijn derde ontmoeting met het bovennatuurlijke is Luigi meer dan ooit voorbereid! Zijn Poltergust G-00 kreeg een paar upgrades. Een daarvan is de Slam, een vaardigheid waarmee je de slechte geesten om je heen kunt slaan en schade kunt aanrichten om er beter mee om te gaan. Suction Shot kan worden gebruikt om breekbare voorwerpen vast te pakken en ze te vernietigen;

Zet je Poltergust aan en het kan een schat onthullen of je helpen in gevechtssituaties. De derde mogelijkheid heet Burst. Je kunt gebruiken om een ​​groep vijanden af ​​te weren die je willen omringen of om het op het juiste moment te gebruiken en Luigi te helpen zijn voeten van de grond te tillen.

Ad