Luister naar Fire Emblem: Three Houses thema

Luister naar Fire Emblem: Three Houses thema

Nintendo of Europe heeft het thema voor Fire Emblem: Three Houses geüpload op sociale media. Dankzij dat kunt u nu luisteren naar het thema in zijn volle glorie zonder andere afleidingen.

Over Fire Emblem: Three House

Word de held die de wereld nodig heeft in Fire Emblem: Three Houses for Nintendo Switch!

Drie territoria. Drie huizen. Je eigen reis.

Vuurembleem: Drie huizen vinden plaats op Fódlan, waar de kerk van Seiros grote macht uitoefent over het land en zijn bevolking. Als hoofdpersonage moet je niet alleen vechten op het slagveld, maar je personage ook vrij bewegen en communiceren met andere personages om relaties op te bouwen en informatie te verzamelen op sommige onderdelen.

Welk huis kies je?

The Black Eagles. The Blue Lions. The Golden Deer. Drie adellijke huizen die deel uitmaken van de officiersacademie, een elite-faciliteit die studenten traint op het gebied van wapens, magie en speciale vaardigheden.

Als een professor moet de speler een van deze huizen kiezen om zijn studenten te leiden in grid-based gevechten met leven of dood inzetten. Elk huis bestaat uit veel verschillende studenten om elkaar te ontmoeten, elk met zijn of haar eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Deze studenten kunnen op de academie met elkaar communiceren, hun banden versterken en elkaar ondersteunen op het slagveld.

Ad