Lumione, een diepzee-platformgame aangekondigd

Lumione, een diepzee-platformgame aangekondigd

Uitgever Perfect World Games Singapore en ontwikkelaar Glimmer Studio hebben Lumione voor Nintendo Switch aangekondigd.

Lumione is een zijwaarts scrollende platformgame die zich afspeelt in een diepzee-universum dat wordt verteerd door duisternis.

video
play-rounded-fill

Over Lumione

Spelers kruipen in de huid van Glimmer, een diepzee-elf die ervan droomt de vroegere schoonheid van zijn huis te herstellen. Hij wordt door het Licht geroepen om de duistere betovering over zijn wereld te verbreken. Onderweg zal hij antwoorden vinden op de puzzel van hoe zowel in hemzelf als in de wereld zelf. Glimmer zal beproevingen van wijsheid moeten overwinnen en zijn moed moeten aanboren om zijn wereld te redden.

Belangrijkste kenmerken: ​​

  • Verbluffende beelden gemaakt met Unreal Engine 4 vergezeld van voortreffelijke muziek die een droomachtige en steeds veranderende sfeer creëren.
  • Gameplay biedt tal van uitdagingen terwijl spelers door artistieke en verbluffende oceaanniveaus springen.
  • Een reis vol verrassingen die spelers van rustige, introspectieve momenten naar veeleisende en intense gameplay-ervaringen brengen.
  • Honderden handgemaakte levels met tientallen spelmechanismen om elke sessie meeslepend en speelbaar te maken.
  • Elke uitdaging vereist dat spelers van tevoren zetten plannen, maar bereid zijn om te reageren en te reageren op gevaren om hen heen.
  • Jumping- en klimpuzzels bieden intense gameplay voor spelers van alle vaardigheidsniveaus.
  • Lumione biedt spelers een ontroerende verhaallijn verpakt in unieke en interessante gameplay.

Volgens de officiële website van de game zal het zowel op de pc als op de Nintendo Switch worden gelanceerd, hoewel er geen releasedatum werd getoond.