Lumote: The Mastermote Chronicles – Eerste 21 minuten

Lumote: The Mastermote Chronicles – Eerste 21 minuten

Handheld Players heeft 21 minuten aan video vrijgegeven voor Lumote: The Mastermote Chronicles, zodat spelers kunnen zien hoe het werkt op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Lumote: The Mastermote Chronicles

Lumote: The Mastermote Chronicles laat spelers zich een weg banen door de Great Depths, een onderwaterrijk vol met Motes, lichtgevende organismen die diep in de Bioverse leven en pulseren op de beats van een elektronische soundtrack.

De game bouwt voort op het veelgeprezen vroege toegang pc-prototype Lumote en levert een volledige versie van de veelgeprezen titel met een nieuwe gamewereld waarin spelers de Mastermote besturen om 15 nieuwe puzzels op te lossen, nieuwe gouden verzamelobjecten te vinden en algemene bugfixes en grafische verbeteringen.

Kenmerken

  • Moocher Moocher Moocher Moocher Moocher Moocher Moocher Moo Squish, bop en stuiter je een weg over de hele wereld. Lumote is een nieuwsgierig, nieuwsgierig en charmant wezen!
  • Dat is een enorm universum! Het rijk van Lumote is een enorm decor met verschillende puzzels die in torens zijn verdeeld. Elke toren geeft aan dat je een bepaalde Mote beheerst en opent een nieuwe reeks uitdagingen om op te lossen.
  • Los moeilijke raadsels op. Het creatieve en logische levelontwerp van de game speelt zich af in een 3D-puzzelavontuur en maakt het spelers gemakkelijker om erin te komen, terwijl de moeilijkheidsgraad wordt verhoogd met elke Mote die ze tegenkomen.
  • Prachtige klanken Je wordt begeleid door een prachtige soundtrack, diep en trance-achtig, die je meevoert naar een majestueuze elektronische soundscape-reis.
  • Motor voor een lumineus spel De puzzels van Lumote zijn allemaal met elkaar verbonden, en dankzij de originele rEngine kun je van het ene probleem naar het andere reizen terwijl je verder komt.
  • Lumote: The Mastermote Chronicles introduceert een geheel nieuw rijk waarin spelers de controle over de Mastermote overnemen, evenals 15 nieuwe hersenkrakende puzzels, nieuwe gouden verzamelobjecten en algemene bugfixes en grafische verbeteringen aan het vroege toegang pc-prototype.

Lumote: The Mastermote Chronicles is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop, evenals een fysieke editie. De aangeboden talen zijn Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch en Chinees.

Ad