Lumote: The Mastermote Chronicles vertraagd maar nieuwe trailer

Lumote: The Mastermote Chronicles vertraagd maar nieuwe trailer

De release van Lumote: The Mastermote Chronicles, een kleurrijke puzzelplatformgame, is uitgesteld.

Wired Productions en Luminawesome Games hebben een herziene releasedatum voor de game bekendgemaakt: 21 april 2022. De game stond oorspronkelijk gepland op 24 maart. laatste polijsten, waardoor de game extreem zacht en extra lichtgevend is bij de lancering”, aldus Wired Productions.

video
play-rounded-fill

Over Lumote: The Mastermote Chronicles

Lumote: The Mastermote Chronicles laat spelers zich een weg banen door de Great Depths, een onderwaterrijk vol met Motes, lichtgevende organismen die diep in de Bioverse leven en pulseren op de beats van een elektronische soundtrack. De game bouwt voort op de zeer bekende early access pc-game Lumote en biedt een volledige versie van de veelgeprezen titel met een nieuw plot, een geheel nieuwe game-omgeving en een nieuw niveau van uitdagingen, raadsels en snuisterijen.

Lumote: Illuminated, een fascinerende making-of-videoserie die toegankelijk is via Wired Live, is zojuist uitgebracht door Luminawesome. Kyle, Michelle, Arn en Paul bedachten het schattigste personage dat je je kunt voorstellen… Spelers kunnen in Lumote Illuminated in de gedachten van de creatieve geesten van Luminawesome Games duiken en begrijpen hoe ze evolueerden van de vroege stadia van Lumote tot de uiteindelijke release van The Mastermote Chronicles. Gebouwd met pure liefde, heeft het kleine en bescheiden team een ​​game gemaakt die je ontroert met zijn bezienswaardigheden, muziek en gameplay! De serie, evenals andere informatie, is te vinden op:

  • Moocher Moocher Moocher Moocher Moocher Moocher Moocher Knijp, bop en stuiter de wereld rond. Lumote is een nieuwsgierig, nieuwsgierig en charmant wezen!
  • Dat is een enorm universum! Het rijk van Lumote is een enorm decor met verschillende puzzels die in torens zijn verdeeld. Elke toren geeft aan dat je een bepaalde Mote beheerst en opent een nieuwe reeks uitdagingen om op te lossen.
  • Los moeilijke raadsels op. Het creatieve en logische leveldesign van de game speelt zich af in een 3D-puzzelavontuur en zorgt ervoor dat spelers gemakkelijker kunnen spelen terwijl ze de moeilijkheidsgraad verhogen met elke Mote die ze tegenkomen.
  • Prachtige tonen Je wordt begeleid door een prachtige soundtrack, diep en trance-achtig, die je meeneemt naar een majestueuze elektronische soundscape-reis.
  • Motor voor een lumineus spel De puzzels van Lumote zijn allemaal met elkaar verbonden, en dankzij de originele rEngine kun je van het ene probleem naar het andere reizen terwijl je verder komt.
  • Schakel van positie als je klaar bent met spelen en verken een heel nieuw universum als Mastermote!

Lumote: The Mastermote Chronicles is alleen beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. De Wired Productions Store zal ook een tastbare versie verkopen, met een dubbelzijdige opvouwbare poster, een omgekeerde inlay, een unieke verzameling stickers die de bioluminescente held uitbeelden, een digitale download voor de Lumote EP en een routebeschrijving. voor het haken van je eigen Lumote.