Lunark: Een Pixel-Art Sci-Fi cinematische platformer om te overleven

Lunark: Een Pixel-Art Sci-Fi cinematische platformer om te overleven

Samenvatting

Lunark is een nieuwe pixel-art sci-fi filmische platformgame ontwikkeld door Canari Games en uitgegeven door WayForward, nu beschikbaar in de Switch eShop. De game speelt zich af op een verre planeet die wordt geregeerd door een totalitair regime, en spelers nemen de rol aan van Leo, een koerier met unieke vaardigheden en een mysterieus verleden. De game biedt nauwkeurige gameplay, verbluffende animaties en rotoscoped tussenfilmpjes, samen met een meeslepend scifi-verhaal over overleven, revolutie en mysterie.

Spelers rennen, springen, hangen, klimmen, rollen en schieten door prachtig geanimeerde pixelart-omgevingen, variërend van een dystopische megalopolis tot griezelige grotten tot een buitenaards bos. Ze moeten vallen overwinnen, puzzels oplossen, upgrades verdienen en het opnemen tegen vijandelijke droids. Wanneer ze niet vechten om te overleven, ontmoeten spelers een cast van kleurrijke personages die Leo’s trouw op de proef zullen stellen.

Ze zullen de duistere oorsprong van het nieuwe thuis van de mensheid en de waarheid over zichzelf ontdekken in dit epische scifi-avontuur.


Over Lunark

Lunark is een spel dat opvalt tussen de overvloed aan spellen die op de markt verkrijgbaar zijn. De game is ontwikkeld door Canari Games en uitgegeven door WayForward en heeft een unieke gameplay en ontwerp, waardoor het een unieke ervaring wordt. De game is een moderne kijk op het 2D filmische platformgenre uit de jaren 90 en stelt niet teleur.

video
play-rounded-fill

Gameplay

De nauwkeurige gameplay en besturing van Lunark zijn een van de opvallende kenmerken. De game biedt een intuïtieve maar veelzijdige besturing waarmee spelers zich een weg naar de vrijheid kunnen rennen, springen, hangen, klimmen, rollen en schieten. De gameplay bevat ook vallen, puzzels en vijandige droids die spelers moeten overwinnen om verder te komen in het spel. De game bevat ook verborgen upgrades die de gezondheid en wapenmogelijkheden van spelers uitbreiden, waardoor de gameplay nog meeslepender wordt.

Verhaallijn

De rol van Leo in het spel staat centraal in de verhaallijn van het spel. Het totalitaire regime en de dystopische megalopolis dienen als achtergrond voor het verhaal van de game, dat zowel meeslepend als meeslepend is. Spelers ontmoeten een cast van kleurrijke personages die Leo’s trouw op de proef zullen stellen. Naarmate spelers vorderen in het spel, ontdekken ze de duistere oorsprong van het nieuwe thuis van de mensheid en de waarheid over zichzelf.

Omgevingen

De pixelart-wereld van Lunark is prachtig vormgegeven en beschikt over vier verschillende omgevingen: een dystopische megalopolis, griezelige grotten, een buitenaards bos en mysterieuze buitenaardse ruïnes. Elke omgeving biedt unieke uitdagingen en beloningen, waardoor het spel nog meeslepender wordt.

Conclusie

Lunark is een game die een unieke ervaring levert. Met zijn unieke gameplay, verbluffende animatie en rotoscoped tussenfilmpjes is de game een must-play voor iedereen die van sci-fi filmische platformgames houdt. De verhaallijn, omgevingen en verborgen upgrades van de game maken het nog meeslepender en meeslepender. De game is nu beschikbaar in de Switch eShop en binnenkort komt er een fysieke release van Limited Run Games.

Veelgestelde vragen
 • Q. Wat is Lunark?
  • A. Lunark is een nieuwe pixel-art sci-fi filmische platformgame ontwikkeld door Canari Games en uitgegeven door WayForward. Het is een moderne versie van het 2D filmische platformgame-genre van de jaren 90, met nauwkeurige gameplay, verbluffende animaties en gerotoscopeerde tussenfilmpjes.
 • Q. Op welke platformen is Lunark beschikbaar?
  • A. Momenteel is Lunark alleen beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Er is echter een fysieke release gepland voor de toekomst van Limited Run Games.
 • Q. Wat is de verhaallijn van het spel?
  • A. De game speelt zich af op een verre planeet die wordt geregeerd door een totalitair regime, en spelers nemen de rol aan van Leo, een koerier met unieke vaardigheden en een mysterieus verleden. Spelers moeten rennen, springen, hangen, klimmen, rollen en schieten door prachtig geanimeerde pixelart-omgevingen, variërend van een dystopische megalopolis tot griezelige grotten tot een buitenaards bos. Ze moeten vallen overwinnen, puzzels oplossen, upgrades verdienen en het opnemen tegen vijandelijke droids. Naarmate spelers verder komen in het spel, ontdekken ze de duistere oorsprong van het nieuwe thuis van de mensheid en de waarheid over zichzelf.
 • Q. Wat zijn enkele opvallende kenmerken van Lunark?
  • A. De nauwkeurige gameplay en besturing van Lunark, verbluffende animaties en rotoscoped tussenfilmpjes, en een meeslepend sciencefictionverhaal over overleven, revolutie en mysterie zijn enkele van de opvallende kenmerken van de game. De omgevingen van de game, waaronder een dystopische megalopolis, griezelige grotten, een buitenaards bos en mysterieuze buitenaardse ruïnes, zijn ook prachtig gemaakt.
 • Q. Is Lunark het spelen waard?
  • A. Absoluut. Lunark is een must-play voor iedereen die van sci-fi filmische platformgames houdt. De game levert een ervaring als geen ander, met zijn unieke gameplay, verbluffende animaties en gerotoscopeerde tussenfilmpjes, en een meeslepende verhaallijn en omgevingen.