Mable And The Wood – Metroidvania actie op komst in de zomer van 2019

Mable And The Wood – Metroidvania actie op komst in de zomer van 2019

Verlang je naar meer Metroidvania-actie op Nintendo Switch? Een duistere en prachtige fantasiewereld zal dit jaar straks de hybride console ontrafelen!

video

Graffiti Games hebben onthuld dat Mable and the Wood in de zomer van 2019 naar de Switch eShop gaat. Het actie-avontuur is uniek omdat je geen vijanden hoeft te doden, als je dat wilt. Aan de andere kant, het verslaan van eindbazen zal de spelers geweldige nieuwe vaardigheden bieden – maar tegen een sinistere prijs …

Over Mable and the Wood

Mable and the Wood is een metroidvania waarbij je de vorm aanneemt van de bazen die je vermoordt, waardoor je verandert hoe je de onderling verbonden wereld kunt verkennen. Het is ook een metroidvania waar je niemand hoeft te vermoorden.

De vreemde cultus die je opwekte sprak over een oude profetie die zegt dat je de grote dieren zult achtervolgen, hun vorm zult aannemen en hun krachten zult gebruiken om deze stervende wereld te redden. Maar wat als ze ongelijk hebben? De profetie is oud en woorden verliezen hun betekenis met de tijd …

Wanneer de wereld om je heen uit elkaar valt, wat ga je dan doen? In Mable & The Wood moet jij die keuze maken. Je hoeft niemand te doden, maar je kunt iedereen doden.

Wil je de duisternis verbannen, of word je het?

COMBAT IS BEWEGING

De manier waarop je beweegt is dodelijk. Het slepen van een zwaard dat te zwaar is om op te tillen, verandert van vorm in een fee en laat het achter waar ze stond. Roep opnieuw het zwaard in je hand om alle vijanden op je pad door te snijden.

Je kunt je niet-menselijke vorm maar een beperkte tijd handhaven, maar het doden van wezens vergroot je kracht.

JAAG OP DE GROTE BEESTEN EN NEEM HUN VORM

Versla de grote beesten om hun vorm te krijgen en transformeer in een mol, medusa, spin en meer … Vind en versla de andere bazen om nog meer vormen te ontgrendelen!

ONTDEK EEN STERVENDE WERELD

De game speelt zich af in een duistere fantasiewereld, waarbij elk gebied deel uitmaakt van een grote, complexe kaart die vol zit met allerlei geheimen die je kunt ontdekken.

Ontdek geheimen die u kunt gebruiken om alternatieve, niet-gevechtsroutes door de wereld te vinden en een andere kant van het verhaal te ontdekken (en meerdere eindes!)

ONTDEK WIE JE WERKELIJK BENT

Ontdek een rijk verhaal en definieer je eigen rol daarin. Word jij de redder die iedereen probeert te overtuigen dat je bent, of zullen je daden leiden tot een letterlijk verscheuren van de wereld?

Kenmerken

  • Je keuzes zijn van belang – De sekte wil dat je alles doodt, maar het is aan jou of je ernaar luistert of je eigen pad vindt en de meerdere eindes ontgrendelt
  • Een rijk verhaal met een diverse cast van personages die hun eigen kijk hebben op dit hele ‘einde van de wereld’-ding
  • Vechten is beweging en beweging is vechten – Mable kan haar magische zwaard niet optillen, dus moet ze het op unieke manieren gebruiken om door de wereld te bewegen
  • Een grote en gevarieerde fantasiewereld, tot leven gebracht met de modernste pixeltechnologie en een prachtige originele soundtrack
  • Meerdere eindes, verschillende routes om door de wereld te nemen en geheimen om te ontdekken
Ad