Mad Rat Dead aangekondigd

Mad Rat Dead aangekondigd

NIS America kondigde ritmeplatformer Mad Rat Dead voor Nintendo Switch aan, geregisseerd door Yu Mizokami en wordt op 30 oktober uitgebracht in Noord-Amerika en Europa en op 6 november 2020 in Oceanië.

Er zal een speciale editie beschikbaar zijn in de NISA Online Store.

video
play-rounded-fill

Over Mad Rat Dead

Wanneer een nederige rat op miraculeuze wijze een tweede kans krijgt om te leven, moet hij zijn laatste dag nog een keer doormaken … maar hier is de vangst; hij moet zijn hart laten kloppen om in beweging te blijven! En wat is een betere manier om dat te doen dan de muziek te laten stromen?

Mad Rat Dead combineert actie in platformgame-stijl met ritme-spelmechanica en is een uniek avontuur dat je vaardigheden zal testen en je oren zal plezieren.

Belangrijkste kenmerken:

Funky Tunes – ga vooruit door je input af te stemmen op het ritme van verslavende muziektracks. Of oefen uw input terwijl u kennis maakt met podia in de geluidstest!

Mastering the Music – Ontgrendel muziek om te mixen en matchen met herspeelbare levels voor verschillende moeilijkheidsgraden. Druk op de Rewind-knop voor oneindige pogingen en spring, sprint en verpletter je een weg naar een volledige 5-sterren voltooiing!

Audiovisuele kunst – Cartoonvisuals vermengen zich met een punkesthetiek voor een unieke kunststijl die verandert afhankelijk van het aantal uitgevoerde combo’s!

De “Heart Pounding” Limited Edition bevat:

  • “Mad Masterpieces” Digital Art Book
  • Download “Songs of Spica” digitale soundtrack
  • Fysieke “Dead Beats” -cassette
  • Mad Rat Dead-spel
  • Verzamelbox

Pre-orders gaan vanaf 19/06/2020 vanaf 12.00 uur live in de NISA EU Store!