Mad Rat Dead – Audiovisuele Trailer

Mad Rat Dead – Audiovisuele Trailer

NIS America heeft een audiovisuele trailer uitgebracht, die ongeveer 5 minuten van de soundtrack van de aankomende ritmeactiespel laat zien.

Sommige van deze nummers zijn verrassend pakkend, dus bekijk ze eens!

NIS America is verheugd om de nieuwste titel in de line-up voor 2020, Mad Rat Dead, aan te kondigen. Spring, sprint en sla op het ritme in deze op muziek gebaseerde acton platormer!

video

Over Mad Rat Dead

De droom van een rat is voor zijn dood in vervulling gegaan … dat wil zeggen, totdat hij een tweede kans krijgt! Als de speler de kans krijgt om zijn laatste dag op aarde opnieuw uit te voeren, moet de speler de hernieuwde kracht van Mad Rat gebruiken om zijn hart in de tijd te pompen met de muziek, anders raakt zijn eigen tijd op.

Mad Rat Dead combineert platormer-acton en ritme-mechanica om spelers hun ogen en oren op elk moment open te houden!

Belangrijkste kenmerken:

  • Funky deuntjes – Ga vooruit door je input af te stemmen op het ritme van verslavende muziektracks. Of oefen je input terwijl je de stadia van de geluidstest leert kennen!
  • De muziek beheersen – Ontgrendel muziek om te mixen en matchen met afspeelbare podia voor verschillende moeilijkheden. Druk op de terugspoelknop voor oneindige pogingen en spring, sprint en sla je een weg naar een volledige 5-sterrencompletie!
  • Audiovisuele kunst – Cartoonbeelden vermengen zich met een punk-esthetiek voor een unieke kunststijl die verandert afhankelijk van het aantal uitgevoerde combo’s!

Mad Rat Dead komt op 29 oktober 2020 naar Nintendo Switch en PS4 in Japan. Het wordt ook gelanceerd in Noord-Amerika en Europa op 30 oktober 2020 en in Oceanië op 6 november 2020.

Ad