Mad Rat Dead – Meer gameplay-beelden, zelfstudie en gevechten

Mad Rat Dead – Meer gameplay-beelden, zelfstudie en gevechten

NIS America onthulde dat het de ritmische actiespel Mad Rat Dead naar de Nintendo Switch zou brengen. Als je erg nieuwsgierig bent geweest naar dit verhaal en de unieke bedieningselementen, dan is hier een gloednieuw kijkje!

Dankzij Bahamut Gaming Madness hebben we nu nieuwe gameplay-beelden voor de onderstaande titel. De beelden laten met name zien dat de hoofdpersoon van de game, Mad Rat, voor het eerst wakker werd in ‘mouse heaven’ – een met kaas gevuld rijk dat dient als het zelfstudieniveau van de game.

video
play-rounded-fill

Over Mad Rat Dead

Nadat Mad Rat terugkeert naar de levende wereld, zien we hoe zijn andere rattengezellen zich ontrafelen in hersenloze monsters, die Mad Rat moet bestrijden met zorgvuldig getimede bewegingen.

De droom van een rat is voor zijn dood niet in vervulling gegaan … Dat wil zeggen, totdat hij een tweede kans op leven krijgt! De speler, die de kans kreeg om zijn laatste dag op aarde opnieuw te doen, moet Rat’s hernieuwde kracht gebruiken om zijn hart met de muziek te laten kloppen, anders raakt zijn eigen tijd op. Mad Rat Dead combineert platformactie en ritmemechanica om ervoor te zorgen dat spelers hun ogen en oren altijd open houden!

Belangrijkste kenmerken

  • Funky Tunes: ga vooruit door je input af te stemmen op het ritme van verslavende muziektracks. Of oefen uw input terwijl u kennis maakt met fasen in de geluidstest!
  • De muziek beheersen: ontgrendel muziek om te mixen en matchen met herspeelbare podia voor verschillende moeilijkheden. Druk op de Rewind-knop voor oneindige pogingen en spring, sprint en sla je een weg naar de hoogste score!
  • Audiovisuele kunst: cartoonvisuals vermengen zich met een punkesthetiek voor een unieke kunststijl die verandert afhankelijk van het aantal uitgevoerde combo’s!

Mad Rat Dead gaat op 29 oktober 2020 naar Japan en de Nintendo Switch en PS4. Het wordt ook gelanceerd in Noord-Amerika en Europa op 30 oktober 2020 en in Oceanië op 6 november 2020.

Ad