Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness – Overview trailer

Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness – Overview trailer

Spike Chunsoft heeft een nieuwe trailer gemaakt voor Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness die een overzicht geeft van de game. De video laat zien hoe je moet vechten en hoe je kunt beginnen met verkennen.

video
play-rounded-fill

In de eerste aflevering van seizoen één ontmoeten Riko en Reg elkaar voor het eerst. Dit is het begin van hun grote avontuur en ze gaan samen naar Seeker Camp in de tweede laag van de Abyss. Ervaar de ongelooflijke kracht van de Curse of the Abyss en de verbazingwekkende, legendarische wezens die ‘oerwezens’ worden genoemd. Maak je klaar om een ​​beetje van Riko en de wereld van haar vrienden te zien.

Over Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness

Vele dagen nadat Riko en Reg naar de Abyss zijn vertrokken, speelt zich een ander verhaal af. De Abyss is de enige onoverwinnelijke kloof in de wereld. Het is waar veel avonturen beginnen en eindigen. De mensen in deze verhalen zijn gebiologeerd door de kracht van de Abyss en willen tot op de bodem van de onderwereld komen. Dit verhaal gaat over de avonturen van een Cave Raider zonder naam in de Abyss.

Kenmerken

  • In deze 3D-actie-RPG kun je teruggaan naar de wereld van de Abyss.
  • Akihito Tsukushi had de leiding over het originele verhaal!
  • De anime-cast speelt hun rol opnieuw in scènes die volledig ingesproken zijn.
  • Bekijk hieronder de nieuwe overzichtstrailer voor Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness.

Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness komt op 2 september uit in Noord-Amerika en Europa voor de Nintendo Switch. Japan krijgt de game een dag eerder dan alle anderen.