Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness – versie 1.03 patch notes

Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness – versie 1.03 patch notes

Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness heeft weer een update ontvangen van Spike Chunsoft, met name versie 1.03.

Het feit dat de Deep in Abyss-modus direct beschikbaar is, is een van de kenmerken die het meest opvalt. Met andere woorden, er zijn geen vereisten meer nodig om het te activeren.

Versie 1.03 patch notes

  • De beperkingen voor het ontgrendelen van Deep in Abyss Mode zijn geëlimineerd en spelers kunnen nu vanaf het begin van het spel tussen twee modi kiezen.
  • Er zijn een aantal evenwichtige wijzigingen aangebracht in de plaatsen en snelheden waarmee vijanden spawnen.
  • Een probleem waardoor aanvallen de tegenstander niet met succes konden raken, is opgelost.
  • Een probleem dat ontstond door het weggooien van voorwerpen in gehurkte positie, is opgelost.
  • Bij een deel van de scenario’s met snelle gebeurtenissen waarvoor een getimede druk op de knop is vereist, is de complexiteit verlaagd om het spel toegankelijker te maken.
  • In de modus “DEEP IN ABYSS” is een probleem verholpen waardoor het spel altijd hetzelfde einde liet zien.
  • Een bug waarbij de effecten van het gebruik van “Gas Spore” niet verdwenen zoals verwacht, is verholpen.
  • Het recept voor “Mostard Steamed Bun” is aangepast om deze wijzigingen weer te geven.
  • Tekstproblemen zijn opgelost.
  • Er zijn ook diverse andere fijne aanpassingen en verschillende bugs opgelost.

De nieuwste update van Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness, versie 1.03, kan nu worden gedownload door iedereen die de game speelt op een Nintendo Switch-systeem.

Over Made in Abyss: Dubbelster valt in duisternis

Akihito Tsukushi is de maker van de fantasy-manga Made in Abyss, die vanaf 2012 in series is verschenen op WEB Comic Gamma (Takeshobo). Het ongebruikelijke contrast tussen de zachte artistieke esthetiek en het donkere en gewelddadige verhaal is wat de harten van veel van de kijkers van de show. In 2017 debuteerde een anime-aanpassing voor televisie, die vervolgens werd gevolgd door een compilatiefilm in 2019 en vervolgens een gloednieuwe bioscoopfilm in januari 2020. Bovendien werd in januari 2020 verklaard dat er een vervolg zou komen van de anime-serie, die belooft nog spannender materiaal te bieden aan fans van de manga-serie.

Het actie-rollenspel Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness is een spel waarin de spelers daadwerkelijk afdalen naar het rijk van de Abyss en evolueren als resultaat van de ervaringen die ze opdoen terwijl ze daar zijn. In deze videogame, die werd geleid door de maker van de originele serie, Akihito Tsukushi, wordt het rijk van de Abyss in drie dimensies nagebootst, compleet met gevechten tegen monsters, het verzamelen van relikwieën en ‘The Curse of the Abyss’. De sombere fantasie, die trouw blijft aan de kenmerkende smaak van het originele werk terwijl het wordt bijgewerkt, zal fans zeker bekoren.

Het spel kan in twee verschillende modi worden gespeeld. Met de verhalende modus “HELLO ABYSS” kunnen spelers de gebeurtenissen van de anime ervaren, terwijl ze ook de grondbeginselen van de gameplay van de game leren en hoe ze verder kunnen komen in de plot van de game. Het verhaal van “DEEP IN ABYSS” is volkomen uniek en vertelt het verhaal van een nieuwe Cave Raider die de taak op zich neemt om de diepten van de Abyss te verkennen. Spelers kunnen genieten van dit verhaal. Een groot aantal personages uit Made in Abyss maken hun opwachting en de cast van de anime levert hun stemmen voor alle gebeurtenissen.

Kenmerken

Maak je klaar om de spetter van je leven te maken!

De magnifieke manga- en anime-serie Made in Abyss, gemaakt door Akihito Tsukushi, wordt voor het eerst omgezet in een videogame!

Meer informatie over de plot van de anime

In de eerste aflevering van het eerste seizoen hebben Riko en Reg hun eerste ontmoeting, wat het begin van de plot markeert. Dit evenement markeert het begin van hun epische reis, terwijl ze met z’n vieren naar Seeker Camp gaan, dat zich op de tweede laag van de Abyss bevindt. Voel de ongelooflijke macht van de Vloek van de Abyss, evenals de ontzagwekkende en legendarische wezens die bekend staan ​​als oermonsters, gedurende je tijd in deze wereld. Maak je klaar om een ​​kijkje te nemen in Riko en haar metgezellen in hun wereld.

Geniet van een volledig origineel verhaal

Een ander verhaal speelt zich af een aanzienlijk aantal dagen nadat Riko en Reg al vertrokken waren naar de Abyss. The Abyss, de laatste grote onoverwonnen afgrond op onze planeet, is het podium waarop talloze avonturen zich afspelen – en waar ze soms op een sisser aflopen. Degenen die deze verhalen bevolken, zijn gehypnotiseerd door de machtige macht van de Abyss en zijn van plan helemaal af te dalen naar de diepten van de onderwereld. Het verhaal dat verteld gaat worden gaat over de heldendaden van een naamloze Cave Raider die plaatsvond in de Abyss.

  • Ervaar het rijk van de Abyss helemaal opnieuw in dit rollenspel met 3D-actie!
  • Veel plezier met het lezen van iets geheel nieuws!
  • Je kunt ervoor kiezen om het spel te spelen met Japanse tekst en audio of Engelse tekst en audio!
  • De anime-acteurs zullen hun rol opnieuw spelen voor de volledig ingesproken gebeurtenissequenties!