Mafia II: Definitive Edition beoordeeld in Zuid-Korea

Mafia II: Definitive Edition beoordeeld in Zuid-Korea

Het Zuid-Koreaanse classificatiebord heeft Mafia II: Definitive Edition voor Nintendo Switch een leeftijdsclassificatie gegeven.

Dit betekent dat Mafia II: Definitive Edition, dat op dit moment nog niet officieel is aangekondigd, in de toekomst naar de Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Over Mafia II

Vito Scaletta is begonnen naam te maken in de straten van Empire Bay als iemand die kan worden vertrouwd om een ​​klus te klaren.

Samen met zijn maatje Joe werkt hij om zichzelf te bewijzen aan de maffia, snel escalerend op de familieladder met misdaden van grotere beloning, status en consequenties … het leven als een wijze man is niet zo onaantastbaar als het lijkt .Actie boordevol gameplay: intense vuurgevechten, auto-achtervolgingen met witte knokkels en viscerale gevechten van man tot man – dat alles en nog veel meer om een ​​’made man’ te worden. Episch Gangster-verhaal: Geïnspireerd door iconisch maffia-drama, het meeslepende personages en filmische presentatie zullen spelers naar de allure en onmogelijke ontsnapping van het leven in de maffia trekken

Immersieve wereld en periode: betreed de wereld van Empire Bay – de Tweede Wereldoorlog woedt in Europa en de architectuur, auto’s, muziek en kleding weerspiegelen allemaal de periode met verbluffende details. Naarmate de tijd verstrijkt, weerspiegelen hot rod-auto’s, mode uit de jaren 50 en enkele van de beste muziek van het tijdperk de geboorte van een cool nieuw tijdperk. Illusion Engine â„¢: 2K Czech’s gepatenteerde Illusion Engine stelt gamers in staat om Empire Bay’s 10 vierkante mijl aan prachtig gerenderde buitenomgevingen te verkennen en ingewikkeld ontworpen interieurs. Soundtrack weerspiegelt de stemming van het tijdperk: spelers zullen worden ondergedompeld in het gouden tijdperk van Amerika, aangezien Mafia II nummers bevat van enkele van de meest invloedrijke artiesten uit het tijdperk.