Mafia II: Definitive Edition beoordeeld in Zuid-Korea

Mafia II: Definitive Edition beoordeeld in Zuid-Korea

Het Zuid-Koreaanse classificatiebord heeft Mafia II: Definitive Edition voor Nintendo Switch een leeftijdsclassificatie gegeven.

Dit betekent dat Mafia II: Definitive Edition, dat op dit moment nog niet officieel is aangekondigd, in de toekomst naar de Nintendo Switch komt.

video

Over Mafia II

Vito Scaletta is begonnen naam te maken in de straten van Empire Bay als iemand die kan worden vertrouwd om een ​​klus te klaren.

Samen met zijn maatje Joe werkt hij om zichzelf te bewijzen aan de maffia, snel escalerend op de familieladder met misdaden van grotere beloning, status en consequenties … het leven als een wijze man is niet zo onaantastbaar als het lijkt .Actie boordevol gameplay: intense vuurgevechten, auto-achtervolgingen met witte knokkels en viscerale gevechten van man tot man – dat alles en nog veel meer om een ​​’made man’ te worden. Episch Gangster-verhaal: Geïnspireerd door iconisch maffia-drama, het meeslepende personages en filmische presentatie zullen spelers naar de allure en onmogelijke ontsnapping van het leven in de maffia trekken

Immersieve wereld en periode: betreed de wereld van Empire Bay – de Tweede Wereldoorlog woedt in Europa en de architectuur, auto’s, muziek en kleding weerspiegelen allemaal de periode met verbluffende details. Naarmate de tijd verstrijkt, weerspiegelen hot rod-auto’s, mode uit de jaren 50 en enkele van de beste muziek van het tijdperk de geboorte van een cool nieuw tijdperk. Illusion Engine ™: 2K Czech’s gepatenteerde Illusion Engine stelt gamers in staat om Empire Bay’s 10 vierkante mijl aan prachtig gerenderde buitenomgevingen te verkennen en ingewikkeld ontworpen interieurs. Soundtrack weerspiegelt de stemming van het tijdperk: spelers zullen worden ondergedompeld in het gouden tijdperk van Amerika, aangezien Mafia II nummers bevat van enkele van de meest invloedrijke artiesten uit het tijdperk.

Ad