Magic Twins aangekondigd

Magic Twins aangekondigd

Flying Beast Labs kondigde co-op arcade puzzelspel Magic Twins voor Nintendo Switch aan.

Over Magic Twins

Magic Twins is een coöperatieve puzzelarcade met een kawaii en griezelige esthetiek voor pc en consoles, meestal Switch). Twee spelers staan voor de uitdaging van hun leven: leren communiceren met elkaar. Hun doel zal zijn om op te treden als een uniek en magisch wezen om de Colormageddon te stoppen. Maar hoe begon Magic Twins?

Het Magic Twins-project werd eind 2018 geboren als een mobiele game, naar een persoonlijk idee van onze programmeur Diego Santiago. In zijn eerste prototype zou de game … kikkers gebruiken! Kikkers, mollen, kabouters, eten, hamers, eerlijke haken … Niet het duidelijkste ding ooit, om eerlijk te zijn.

Na verloop van tijd werd het idee omgeleid naar fruit en groenten, met de tijdelijke titel van “Fruits Revolution” (hoewel we overwogen om de codenaam van het project “Diego’s Balls” te behouden). Het duurde maar een beetje, maar we zullen het voor altijd herinneren!

video

Maar spreuken zijn niet genoeg!

Communicatie (en waarschijnlijk wat geschreeuw) zal van onschatbare waarde zijn om alle uitdagingen die voor je liggen te overwinnen: verschillende doelstellingen per niveau, eindbazen, meerdere spelmodi, speciale evenementen … Maak je geen zorgen, we weten zeker dat je een aantal schattige skins mee krijgt de weg.

Eindelijk een spel dat magie gebruikt om het beste van Puzzle Bubble, Plants vs Zombies en Overcooked te combineren met een griezelige visuele stijl!

Vandaag presenteerde de studio de eerste gameteaser-trailer, met gameplay en echte spelerservaring op evenementen. De trailer muziek is gemaakt door de muzikant Daniel Núñez Martín.

Magic Twins is gepland om in 2020 digitaal te lanceren in de Nintendo eShop.