Magic Twins komt 18 Maart 2021

Magic Twins komt 18 Maart 2021

Badland Publishing en Flying Beast Labs hebben de releasedatum voor Magic Twins op de Nintendo Switch aangekondigd. De coöp-puzzelspel wordt op 18 maart 2021 gelanceerd voor Switch en pc, meer dan een jaar nadat de game oorspronkelijk was aangekondigd. Een nieuwe trailer voor de game is hieronder te vinden, samen met enkele aanvullende details:

Nadat iedereen indruk heeft gemaakt met zijn leuke aanpak op elk van de indie-videogamebeurzen en -competities waaraan het heeft deelgenomen, zal de Flying Beast Labs-titel in maart verschijnen op Nintendo Switch en Steam via Badland Publishing. 

Puzzel en actie worden gecombineerd met een leuke setting in Magic Twins, een arcadespel dat liefhebbers van klassiekers zoals Puzzle Bobble zal verrassen met een modus voor één speler of een ervaring voor twee spelers via een originele coöpmodus.

video
play-rounded-fill

Over Magic Twins

Abra en Cadabra durfden de eerste regel van de Hekserijschool van het eiland Mallorca aan te vechten: “Gebruik nooit je chromatische krachten om je kleren te verven”.

Nu is hun garderobe adembenemend, maar ze hebben de Colormageddon over het hele eiland ontketend. Er zijn meerdere interdimensionale kloven ontstaan ​​en ze blijven kleurelementalen uitspugen!

Alleen de Magic Twins en hun trouwe ketel kunnen de ramp stoppen die ze begonnen. Mode en chromagische krachten zullen hun gereedschap zijn om de definitieve spreuk te creëren die de elementalen uit deze realiteit bant, maar hun pas geverfde outfits intact houdt.

Magic Twins is een 1-2 coöperatieve arcade-puzzelspel waarin Abra en Cadabra (de titulaire Magic Twins) voortdurend hun chromagische krachten moeten wisselen om hordes kleurelementalen te verslaan en het Colormageddon (dat ze onbedoeld hebben losgelaten) te stoppen. . Rood verslaat rood, blauw verslaat blauw .. je krijgt de oefening. Magie hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Spreuken zijn niet genoeg! Communicatie (en waarschijnlijk wat geschreeuw) is van onschatbare waarde om alle uitdagingen die voor je liggen te overwinnen: verschillende doelen per niveau, eindbaas, meerdere spelmodi, speciale evenementen …

Belangrijkste kenmerken:

  • COLORMAGEDDON: het einde van de wereld komt vol kleuren aan!
  • COOPERATIEF: werk samen met je vrienden en test je reflexen en de kracht van vriendschap om je chromagische krachten te combineren.
  • VEEL INHOUD: ontdek nieuwe gebieden van het eiland Mallorca terwijl je de dreiging in de oorspronkelijke gebieden elimineert en nieuwe spelmodi, verschillende vijanden, geheimen en secundaire doelen ontgrendelt.
  • EENVOUDIGE BESTURING, UNIEKE UITDAGINGEN: Het besturen van de Magic Twins is eenvoudig, maar elk niveau heeft verschillende doelstellingen en beurten in de mechanica.
  • KAWAII: ontgrendel nieuwe thema-skins voor de zusters!
Ad