Magical Drop VI – Komt eind April 2023

Magical Drop VI – Komt eind April 2023

De releasedatum voor Magical Drop VI voor de Nintendo Switch is onthuld door de uitgever van de game, Forever Entertainment, evenals door de makers, Highball Games en < strong>Stormdrietand.

De lang slapende Magical Drop-serie van puzzelgevechtspellen krijgt op 25 april 2023 een frisse nieuwe aflevering in de vorm van Magical Drop VI, die beschikbaar zal zijn voor release voor Switch en andere platforms

Na de lancering zijn er plannen voor gratis downloadbare inhoudsupdates die meer personages en materiaal zullen bevatten!

video
play-rounded-fill

Over Magical Drop VI

Ga het mysterieuze universum in, waar om elke bocht spannende nieuwe ervaringen wachten! Kruip in de huid van de inwoners van het Magische Land, bekijk de wereld door hun ogen en help ze om de gefragmenteerde wereld weer bij elkaar te brengen!

Maak kennis met een breed scala aan interessante speelbare personages! Pas op voor antagonisten met een slechte reputatie, zoals Death of Empress, die misschien niet zo behulpzaam zijn als andere protagonisten zoals Justice of the World. Toch zullen niet alle kampioenen meteen bereikbaar zijn; sommige personages zijn opgesloten en moeten worden ontgrendeld voordat je ze kunt openen.

De game biedt spelers de mogelijkheid om het tegen elkaar op te nemen in een lokale of online multiplayer-omgeving, evenals in zes unieke speltypes voor één speler.

  • Verhaalmodus – Wanneer je de traditionele verhalende modus van het spel doorloopt, leer je over de geschiedenis van het Magische Land en de mensen die daar hebben gewoond.
  • Match-modus is vergelijkbaar met Skirmish-modus in die zin dat je zowel je personage als je tegenstander kunt kiezen voordat je aan het gevecht begint.
  • In de overlevingsmodus moet je golven van naderende bubbels laten knallen en voorkomen dat ze de onderkant van het scherm bereiken.
  • In de puzzelmodus moet je alle bubbels zo laten knappen dat er geen overblijven op het scherm. Ontvang bonuspunten als u de taak in zo min mogelijk stappen kunt voltooien.
  • De minigames in Path of Destiny bepalen je voortgang op de wereldkaart. Pas op dat u geen blunders maakt, want die kunnen echt pijn doen!
  • In de Caravan-modus moet je elke vijand een voor een uitschakelen om de best mogelijke score te behalen.
  • Multiplayer: speel online tegen je vrienden of gamers van over de hele wereld, of speel lokaal met andere mensen in jouw omgeving!