Maglam Lord – Derde Trailer

Maglam Lord – Derde Trailer

D3-uitgever en ontwikkelaar Felistella hebben Maglam Lord een hele tijd geleden onthuld als een nieuwe actie-RPG voor het maken van wapens voor Nintendo Switch.

Fans van het genre blijven wachten op meer nieuws over de titel, hier is een nieuwe blik op wat er te wachten staat!

Beide bedrijven deelden de derde trailer van de game, die ons een nieuwe kijk geeft op de kleurrijke cast van personages en hoe ze eruit zullen zien in de strijd!

video
play-rounded-fill

Over Maglam Lord

In een wereld waar onsterfelijke goden en demonenheren eindeloos vechten om het rijk te domineren …

Killrizark, de “Demon Lord of Swords” die zelfs zulke hooggeplaatste wezens zonder twijfel kan verminken en vernietigen, werd door beide partijen sterk beschouwd als de “vijand van de wereld”.

Uiteindelijk werd de Demon Lord of Swords omringd door een alliantie van goden en demonenheren, en stond op het punt verzegeld te worden door de Allerhoogste God van het Licht, Granginion, en zijn machtige vuist.

Door de toewijding van zijn trouwe bewaarder en “Demon Lord of Iron” Balgackyn slaagde hij er echter in om aan gevaar te ontsnappen. De uitgeputte meester en bediende ontsnapten aan hun achtervolgers en slaagden er op de een of andere manier in hun toevlucht te vinden, maar vielen in een lange slaap om hun krachten te herwinnen.

De tijd verstreek en de Demon Lord of Swords die eindelijk wakker werd, was geschokt toen hij ontdekte dat zijn kracht niet was hersteld. Als dat het geval is, moet men alle zielen binnen handbereik opeten om snel en volledig te herstellen! De Demon Lord of Swords kwam triomfantelijk in actie.

Maar wat hem buiten zijn hol te wachten stond, was een vrouw met een lieve glimlach en onbekende kleding.

“Goedemorgen, Demon Lord. De regering heeft u geclassificeerd als ‘bedreigde diersoort. ‘”

Bedreigde diersoorten

Een bedreigde diersoort is een soort die door de overheid is geclassificeerd als met uitsterven bedreigd omdat het moeilijk is om te blijven bestaan. Om uitsterven te voorkomen, worden officiële beschermingsactiviteiten zoals natuurbehoud en milieuonderhoud uitgevoerd. Behalve de hoofdrolspeler nemen de mogelijkheden toe dat andere zeldzame soorten zoals feeën en luchtbeesten worden geclassificeerd als een bedreigde diersoort. Deze soorten, die ervoor kiezen zich te verstoppen om de vlammen van de oorlog te vermijden, leven slecht en met ingehouden adem, zonder te weten dat er vrede is gekomen.

Relatie tussen demonenheren en helden

Demonenheren en -helden, die beide zijn geclassificeerd als bedreigde diersoorten, hebben een diepe en noodlottige band. Door een demonenheer te verslaan, kan een held ‘ontwaken’ en een volwaardige held worden. Deze soorten werden oorspronkelijk verondersteld elkaar te verachten, maar de protagonist van de Demon Lord wordt om de een of andere reden partners met de helden Darris en Charme. Bovendien lijken er veel geheimen te zijn in de relaties tussen demonenheren en partners, zoals het ontwikkelen tot een “potentiële huwelijkspartner” -relatie naarmate je verder komt in het verhaal.

Een eenvoudige en opwindende actie-RPG voor het maken van magische zwaardsoorten!

Geniet van snelle gevechten met eenvoudige bediening. Versla sterke magische beesten om de materialen te verzamelen die nodig zijn om nieuwe magische zwaarden te smeden. De hoofdrolspeler, de Demon Lord of Swords, kan ‘transformeren’ in een magisch zwaard (maglam) en vechten samen met hun partner die het magische zwaard hanteert.

Verbeter je magische zwaarden met decoratieve items met premium effecten!

Bevestig deco-items aan je magische zwaarden om het gevecht naar wens in te richten. Deco-items verlenen niet alleen effecten die je de overhand geven in de strijd, ze hebben ook effectveranderingen, klankveranderingen en misschien zelfs persoonlijkheidsveranderingen …

Een ongekende en opwindende “Demon” -klassieker!

Bij het ontwaken uit een diepe slaap ontdekt de hoofdrolspeler dat hun soort in gevaar is geraakt. En om te voorkomen dat hun soort uitsterven, moeten ze… een huwelijkspartner zoeken !? Geniet van een verhaal over avontuur en het zoeken naar een huwelijkspartner naast bedienden en magische zwaardvechters.

Maglam Lord komt op 18 maart 2021 uit op Nintendo Switch en PS4 in Japan. Momenteel zijn er geen plannen voor een Engelse lokalisatie van de game.