Maglam Lord komt naar het westen

Maglam Lord komt naar het westen

Uitgever PQube heeft aangekondigd dat Maglam Lord op 4 februari 2022 in het westen wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game werd voor het eerst gelanceerd op 18 maart 2021 in Japan.

video
play-rounded-fill

Over Maglam Lord

Als je wakker wordt in een nieuwe wereld, ontdek je dat jij de laatste van je soort bent… een bedreigde Demon Lord, machteloos en alleen. Ga op een zoektocht om je krachten te herstellen en je oude glorie terug te winnen.

Door mythische zwaarden en onbreekbare banden te smeden, combineert Maglam Lord actie-RPG-elementen zoals realtime hack ‘n slash-gevechten met datingsim-mechanica en verhalen vertellen.

U aangeboden door D3 Publisher, ontwikkelaar Felistella en schrijver Kei Miyakozuki van Summon Night roem, evenals verbluffend karakterontwerp en illustratie door gebrek, die “Okada Izo” ontwierp in de game Fate/Grand Order!

Belangrijkste kenmerken

Transformeer in een krachtig mes – Doe mee aan intuïtieve gevechten in hack ‘n’ slash-stijl, vecht in realtime tegen monsters en verzamel buit, materialen en kostbare items. Vul naast de traditionele HP- en SP-statistieken de unieke DG-meter in om een ​​krachtigere vorm te krijgen.

Smeed mythische wapens – Maak en pas je wapen aan met een enorme verscheidenheid aan statistieken, beelden, geluidseffecten en zelfs persoonlijkheidsveranderingen. Met vier soorten aanpassingen beschikbaar – bijlage, sticker, kleur en totale verandering – ontdek een breed scala aan krachtige, mooie of zelfs komische veranderingen! Vecht met alles, van een enorm krachtig en dodelijk mes tot een ijshoorntje of zelfs een gigantische vis!

Vind een zielsverwant om je soort te redden! – Ontgrendel de Dating Dojo om banden met uw partij en uw affiniteitsniveau met potentiële partners te volgen. Vergroot je affiniteit door samen met partijleden te strijden, cadeaus te geven, dialoogkeuzes en meer. Raak het juiste niveau en je kunt ze mee uit vragen – op een date of als vrienden! Bowlingbaan, café, casino en badhuis zijn slechts enkele van de locaties waar je je toekomstige soulmate mee naartoe neemt om hun hart te winnen.

Hoogtepunten

  • Kruip in de huid van een Demon Lord, terwijl je lichaam een ​​mythisch wapen wordt om je vroegere krachten te herstellen.
  • Genre-tartende gameplay met snelle en intuïtieve realtime gevechten in hack ‘n’ slash-stijl.
  • Maak wapens en pas ze aan, waarbij je unieke zwaarden smeedt met een enorme verscheidenheid aan speciale effecten en decoraties.
  • Vind je ware zielsverwant terwijl je samen met je bondgenoten vecht en relaties opbouwt met datingsim-elementen.
  • Kies een mannelijke of vrouwelijke hoofdrolspeler, elk met unieke kunst en stemacteurs.
  • Meer dan 20 downloadbare contentpakketten met content uit franchises zoals de Tales of-serie!

Limited Edition

De Maglam Lord limited edition is nu beschikbaar voor pre-order van Funstock (PS4, Switch)! De fysieke limited edition bevat:

  • Een fysieke versie van de game voor Switch of PlayStation 4.
  • Een kunstboek van 52 pagina’s.
  • Een decoratieve doos met officiële kunst uit de game.