Maglam Lord – Launch trailer

Maglam Lord – Launch trailer

Maglam Lord heeft zijn weg naar het westen gevonden nadat hij eerder in Japan was aangekomen, en uitgever PQube viert feest met een nieuwe teaser. In Noord-Amerika en Europa werd de actie-RPG gelanceerd voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Maglam Lord

Voor felle conflicten is snel en agressief gamen vereist.

Terwijl je ernaar streeft je kracht terug te winnen, moet je het opnemen tegen angstaanjagende dieren in snelle ontmoetingen. Vul de DG-meter om de ultieme aanvallen van de Demon Lord of Swords los te laten voor een groter aantal vechtmethoden.

Ga op een avontuurlijke reis om je ware potentieel te ontdekken!

Speel als Killizzerk, de Demon Lord of Swords, die, nadat hij hun kracht heeft verloren, de laatste van de Demon Lords is in het fantasieland Eusdeal. Verken de planeet in een poging je soort te redden van uitsterven.

Honderden wapens maken en aanpassen

Maak magische wapens en verbeter ze zodat ze bij je speelstijl passen! In oorlogsvoering biedt maatwerk verschillende voordelen. Met de juiste materialen kun je je aanvalskracht veranderen, nieuwe geluidseffecten toevoegen en zelfs je persoonlijkheid veranderen!

Ontwikkel vriendschappen en word verliefd op een breed scala aan mensen

Alleen door een hand in het huwelijk te zoeken, kun je je soort van uitsterven redden! Personages die je tegenkomt, kunnen je kracht tegen je gebruiken in gevechten! Om je vorige autoriteit terug te winnen, sluit je vriendschap met ze en schakel je ze zelfs uit op dates!

Uitzonderlijke productiewaarden

Met verbluffend karakterontwerp en illustratie door gebrek, die “Okada Izo” ontwierp in de game “Fate Grand Order”, D3PUBLISHER, ontwikkelaar FELISTELLA en schrijver Kei Miyakozuki van ‘Summon Night’-faam, evenals verbluffend karakterontwerp en illustratie door gebrek, die “Okada Izo” ontwierp in het spel “Fate Grand Order”!

Maglam Lord is zowel fysiek als digitaal beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.