Maid Of Sker aangekondigd – komt Q3 2019

Maid Of Sker aangekondigd – komt Q3 2019

Een nieuwe, huiveringwekkende horror-ervaring gaat volgend jaar naar Nintendo Switch. Wales Entertainment heeft de first-person thriller Maid Of Sker aangekondigd voor release op alle platforms in Q3 2019.

Maid Of Sker zal vijanden bevatten die spelers via geluid volgen en opsporen.

video
play-rounded-fill

Over Maid Of Sker

Moedig de nachtmerries van de Quiet Men. Wanneer ze aankomen, raak niet in paniek – zelfs niet ademen. Maid of Sker is een horror voor overleving van de eerste persoon, gevestigd in een afgelegen hotel met een macabere geschiedenis uit de folklore in Wales. Moedig de nachtmerries van de Quiet Men.

Wanneer ze arriveren, raak niet in paniek – adem zelfs niet. Komende Q3 2019 naar pc, PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Gebaseerd op het spookachtige waargebeurde verhaal van Elizabeth Williams speel je als Thomas Evans, een muzikant die in een angstaanjagende strijd wordt gestoken om de vrouw te redden van wie hij houdt. Het is gevestigd in 1898 in en rond Sker House, een echte woning die tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat en naar verluidt een van de meest spookhuizen in Groot-Brittannië is.

Met realistische 4k-beelden met gameplay gericht op verhaal, verkenning en geen-wapen survival tactieken. Ervaar een verhaal met meerdere threads waar je beslissingen van belang zijn, ontsluit verschillende verhaalpaden en meerdere eindes. Een op 3D-geluid gebaseerd AI-systeem is de belangrijkste overlevingsgameplay-monteur. Verbergen, rennen, kruipen, trappen en afleiden zijn enkele van de technieken die je moet beheersen om vijanden te overleven met supergehoor.

Naarmate je verder komt, worden vijanden moeilijker te vermijden, tot het punt dat stilstaan ​​en je adem inhouden de enige optie is! Tijd correct en je bent veilig, voorlopig. Geen adem meer en – lijden.Met de steun van het Creative Europe-programma – MEDIA van de Europese Unie.