Making of van de Pokemon Sword and Shield TV reclame

Making of van de Pokemon Sword and Shield TV reclame

The Pokemon Company heeft een achter de schermen video beschikbaar gemaakt voor de Japanse Pokemon Sword en Shield TV-reclame.

video
play-rounded-fill

Over Pokemon Sword and Shield

Een heel nieuw Pokemon RPG-avontuur wacht op je in Pokemon Sword en Pokemon Shield op Nintendo Switch! Maak je klaar om Galar te ontdekken, een uitgestrekte regio met diverse omgevingen. De mensen en Pokemon die hier wonen, werken nauw samen om de industrieën erin te ontwikkelen.

The Wild Area is een uitgestrekt land in de Galar-regio met een ongetemde wildernis. In de Wild Area kunnen spelers de camera besturen om de uitgestrekte gebieden om hen heen te verkennen en naar Pokemon en items te zoeken. Trainers zullen een grotere variëteit aan Pokemon vinden die in de Wild Area wonen dan ergens anders in de Galar-regio.

Max Raid Battles zijn een nieuw gevechtsformaat dat zich afspeelt in de Wild Area, waarin de speler samen met drie andere Trainers een wilde Dynamax Pokemon opneemt. Trainers krijgen dan de kans om de wilde Dynamax Pokemon te vangen als ze erin slagen om deze te verslaan – maar het zal niet gemakkelijk aflopen.

Dynamax is een fenomeen dat uniek is voor specifieke locaties in de Galar-regio, waar Pokemon gigantische optredens kan aannemen tijdens de strijd, en het is een integraal onderdeel van Pokemon-gevechten in de regio. Alle bewegingen van een Dynamax Pokemon worden speciale Max Moves! De legendarische Pokemon Zacian en Zamazenta zijn gehuld in mysterie en zijn zelfs onbekend voor degenen die in de Galar-regio wonen.

Ad